Nu a fost inca, dar va fi curand cu puscarie si durere masiva pentru barbatul cu care ai intretinut sex, ca nu scapa asa usor.
Dar prezervativ ati folosit?
sau nu sti ce-i ala?
Nu există argument pro să faci sex anal la vârsta ta. Contra sunt o grămadă, nu cred ca mai e nevoie sa le menționez. (hemoroizii, fisuri anale, durere, incontinenta fecala,)
Nu este corect și sănătos să încerci așa ceva. Să îți rupă rozeta de la anus? Să îți umple intestinele cu spermă? E strict problema ta.
Pai pentru pro e plăcere, cu mult mai mica decat cea vaginala.
Pentru contra: durere la început, incontinenta fecala, umilință, fisuri anale, bla bla.
In primul rand, sexul in sine e pentru persoanele care au incredere una in alta si au o relatie, daca consideri ca barbatul e cel de care o sa ai parte toata viata e ok.Nu stiu in ce masura sexul vaginal sau anal este recomandat, e vorba de asumare. DACA VA ASUMATI E BINE, sa nu uitati sa va casatoriti! Si sexul anal este anormal insasi prin factul ca Dumnezeu tea dat dotata cu un orificiu special, e nenatural sexul anal.Ca fata din ce stiu nu ai nici un beneficiu mai degraba un disconfort logic pentru faptul ca intra ceva neindentificat intr o zona neconstruita pentru asa ceva.
crusssriss întreabă: