Buna si tie.
In primul rand, stiu ca nu o sa-ti placa raspunsul meu, si nu o sa`mi dai funda, folositor, inteligent sau etc. Ma astept la un Stupid. Buttt.
Hai sa ne gandim putin, daca tipa il face sa sufere, de ce nu s-a despartit de ea? Il ajuta material? Sau?
Pentru ca daca il face sa sufere, eu zic ca o parasea demult. Este logic sa fie putin geloasa, vrea sa`si apere relatia.
Eu zic ca e bine sa-i spui si ce simti pentru el, poate va merge.
Desi trebuie sa te gandesti ca el poate are anumite sentimente pentru fata aia, din moment ce nu s-a despartit de ea eu asa cred.
Ai spus ca "a devenit o piedica ", stii, si iubitul meu are o amica d`asta. Care i-a spus ceva de genul ca de cand am aparut eu, pentru mine are timp dar pentru ea nu[si nu e logic? ), ma rog].
Pana la urma, daca el vroia sa vorbeasca cu tine. o facea cu sau fara stirea ei.
Daca te placea, eu zic ca o parasea si incerca sa te cucereasca.
In orice caz, chiar daca are prietena, mai bine ii spui ce simti pentru el, nu cred ca te va respinge[adica ca nu va mai vorbi cu tine], dar trebuie sa te gandesti ca nici tie nu ti-ar placea sa-ti strice cineva relatia. Sau da?
Daca ii spui ce simti pentru el, poate cu timpul se va indragosti si el de tine.
Nu cred ca e o idee buna sa ii spui ce simti pentru ca poate stricati si amicitia. Dar eu nu inteleg cum ai putut 3 ani sa tii in tine aceste sentimente.
Pai ar trebui sa-i spui in fata poate el si asta asteapta o fata draguta ca tine ca sa nu mai sufere atat, gandeste-te ca poate el nu vrea sa o lase pentru ca ea atunci si-ar gasi imediat pe altu iar el ar suferi.ar trebui sa-i marturisesti sentimentele iar el poate le va primi foarte bucuros si dornic de o noua relatie frumoasa
linarkfts întreabă: