Felul cum s-a comportat cu tine, arata ca este un baiat bine crescut si nu ii este gandul numai si numai la sex. Tu, ce ai fi vrut sa se intample? Ai rabdare ca stie baiatul cand si cum sa actioneze ca amandoi sa fiti fericiti.
Esti tanara. Sfatul meu e sa nu-ti incepi viata sexuala inca. Pot aparea dereglari hormonale neplacute si intarzieri mari si repetate (2-3 luni) ale menstruatiei. Cel mai bine e sa mai astepti cel putin 2 sau 3 ani.
Deci la 12 ani tu ti-ai facut iubit?
In fine, sa zicem ca e oke totul deocamdata, dar nu pentru mult timp.
Nu stie ce o asteapta. La inceput o atrage cu un sarut dupa o baga la asternut. Doar nu o cheama la el acasa doar pentru un sarut.
E o cauza "pierduta" si ea stie unde o sa se ajunga, doar ca se amageste momentan.
Cum spuneam, daca-i spui ce urmeaza nu o sa creada pana nu o sa se convinga.
PS:Imi e frica sa o intreb cati ani are iubitul ei
Se pare ca a intrebat cineva mai sus, din fericire inca nu exista un raspuns.
Inca ceva, conform acestei intrebari (http://www.tpu.ro/......i-suntem/) in ianuarie aveau 7 luni de relatie, intre timp au ajuns la un an jumate :) Ce repede trece timpul pentru unii. Oare care este secretul? :))
E tot de la tipa asta? Am dat si nu mai e intrebarea. cred ca a fost stearsa.
Ei habar nu au pe ce lume traiesc. De aici iti poti da seama cat de usor de manipulat poate fi.
Asa e.
Intrebarea inca este, doar ca trebuie sa stergi parantezele, sau mai bine spus trebuia sa pun eu un spatiu intre link si paranteze
Hai sa nu mai comentam la intrebarea sa ca ne ia la bataie. Doar stie karate tipa!
Intrebarea aceea a fost pusa de colega mea de la karate, deoarece ea nu are un cont TPU