| maduca6 a întrebat:

Am 14 ani si mi-am inceput viata sexuala de o saptamana si ceva.Cum sa fac sa nu isi dea seama parintii mei?

Răspuns Câştigător
| εʟʟα1Зcσσʟ a răspuns:

Buna maduca6. Pai comporta-te obisnuit. Daca vor sa se uite lasa-i dar spune-le ca te doare si esti mai sensibila acolo. Daca aduc ei vorba despre asta raspunde-le deci vorbeste in continuare despre asta cu ei ca altfel isi vot da seama. Dar sa stii ca poti face ceva boli la vagin pentru ca esti prea micuta pentru asa ceva. Te sfatuiesc ca data viitoare sa o faci dupa 18 ani. Succes!

13 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| VreauTilifon a răspuns:

O sa`si dea seama mai tarziu, imi pare rau pentru tine si generatia asta ca a`ti ajuns in halul asta happy.

| expander91 a răspuns:

Nu te sfatuiesc sa incepi de acum. Esti prea mica, poti lua boli. Ar trebui sa incepi de la 16 ani +.Si de ce ar afla? laughing Cum zice si jokerfives te controleaza?

| Dianaㄨ a răspuns:

Sti care sunt riscurile?
Esti sigura ca poti trece peste toate problemele care apar, atat fizice cat si psihice?
Eu sunt SIGURA ca nu, + ca organismul tau nu e suficient dezvoltat!

Ai grija,
http://educatiasexuala.ucoz.ro

| Corinnààà a răspuns:

O sa te salut din Jaguarul meu pe centură scumpa.

| neutrino a răspuns:

Intrebarea isi avea rostul inainte de eveniment. Acum e tarziu. Fiecare mama isi da seama cand fetita ei nu mai e fata...Numai ca unele mame nu arata ca stiu.

| maduca6 explică (pentru εʟʟα1Зcσσʟ):

Sunt mica dar m-am simtit pregatita pentru asta.Stiu ca ma iubeste, si e foarte grijuliu cu mine.Multumesc pentru sfat!

| maduca6 explică (pentru Corinnààà):

Iubita stai linistita ca nu voi ajunge pe centura! Mi-am inceput viata sexuala pentru ca asta am simtit, nu am facut-o din obligatie.sunt sigura ca voi ramane cu el toata viata, si chiar daca n-as ramane tot m-as ajunge pe centura!

| maduca6 explică (pentru VreauTilifon):

Fiecare face ce simte.

| VreauTilifon a răspuns:

Da corect, tot ai ajunge pe centura b-)!

Sa`mi spui pe unde te gasesc ca vreau sa te incerc.

| Corinnààà a răspuns (pentru maduca6):

Mai vorbim noi peste 1 an când nici nu te va mai băga în seamă.

| Cristina00 a răspuns:

Esti doar proasta. La 14 ani?! laughing)

| madness2021 a răspuns:

Hmm...sa iti dai un glontz?
sau mai bine stropeste-te cu benzina si da-ti foc happy
ce zici?
Poate asa o sa uite toata omenirea de tine si de cat esti de incuiata happy