Fiecare fată/femeie are sânii diferiți. Există și mai multe forme de sâni. Nu trebuie să îți faci griji că încă sunt în dezvoltare și au timp să se modifice.
1. La varsta asta ar trebui sa te preocupe fundul bombat, nicidecum sanii.
2. Nu te mai dezbraca in fata surorii tale, ci in spatele acesteia.
3. Dupa ce ti se opreste procesul de dezvoltare al oaselor si al sanilor ar trebui sa te ingrijoreze forma acestora. E ca la penis, cand esti copil te intrebi daca va mai creste, si dupa te trezesti ca nu ai unde sa-l mai pui.
Doamne! ai 14 ani, la 20 o sa te plangi ca-ti atarna, si nu te mai lua dupa soara-ta, sunt si baieti carora le plac perele tuguiate, ca de mere si portocale sunt satui, gasesti pe toate drumurile.
Imposibili sa fie oribili, toti sunt frumosi in felul lor, altfel nu am fi atat de inebuniti dupa ei
Server Nou foarte smecher fratilor cel mai bun dintre toate incercate de mine adresa 93.119.26.216:7777 players : 11/100! GreeTiger
Lasa-i asa ca mai cresc ei.
pe cat posibil sa nu te apuci de sex de pe acum ca o sa fii frustrata.
cand ti se vor mai mari ii vei avea mai rotunzi. pana atunci, citeste!
Nu ma judeca, dar sunt complexata, ok? Nu am cerut in mod special parerile baietilor... oricum nu sunt una din fetele stupide de varsta mea care au o" relatie" cu un baiat de 18 ani. In plus, sunt fata! Eu cred ca este normal sa ma preocupe si treaba asta, nu? Doar este corpul meu...si sanii unei fete sunt importanti pentru ea, asta te defineste ca femeie sau viitoare femeie, in cazul meu.
anonim_4396 întreabă: