| ForYouu a întrebat:

am 14 ani, sunt fata. Vi se pare ciudat ca pana la varsta asta sa nu fi avut prieten? Am avut propuneri, dar le.am refuzat, deocamdata ma preocupa mai mult examenul de admitere la liceu. Nu vreau sa credeti ca sunt tocilara pentru ca nu sunt happy. Prietenele mele au prieteni si de fiecare data cand refuz un baiat ma cearta...

23 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Nu mi se pare ciudat absolut deloc, ai tot timpul din lume si pentru asta

| Felys a răspuns:

Mie mi se pare de admirat ca nu ai cazut prada tentatiilor,vei avea timp sa iti faci si prieteni dupa ce intrii la liceul dorit, apoi mai departe, esti tanara si cu cat esti mai inaintata ca varsta vei stii sa iti alegi mai cu grija viitorii parteneri, fetele mici se lasa prostite de tipi smecheri si ajung sa isi piarda capul dupa oricine aiurea, scoala ramane pe al 15-lea plan si asta nu este bine, deci nu te mai lua dupa prietenele care te cearta ca ele nu isi cunosc interesul cu atat mai putin pe al tau

| AlynaDulcika a răspuns:

Heey! Si eu sunt la fel ca tine numai ca sunt in clas. a 7-a. Nu e nici o problema normal relatiile incep de la 16 ani in sus. Dar daca tu chiar vrei un prieten la urmatoarea propunere accept-o! Sper ca te-am ajutat.

| Skateriţa a răspuns:

Nu, chiar nu mi se pare ciudat, astepta pana cand vei inra la liceu chiar daca nu mai ai mult, si sigur vei gasi baiatul potrivit.Bafta la examene! :*

| lpavel a răspuns:

Parerea mea, bine faci si nu mi se pare deloc ciudat, e ceva normal la varsta ta, mai ciudate sunt prietenele tale!
Nu cred ca la 14 ani e bine sa-si inceapa cineva viata amoroasa...

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Te ceartă? Ce hal de fete!
Îți vezi de treaba ta, nu apleca urechea la gura lumii.
Mult succes la examen.
Pa, pa.

| drogh a răspuns:

Nu trebuie să le asculţi. Este bine că înveţi şi că nu te preocupă băieţii. O să ai timp suficient pentru aşa ceva. Multă baftă la examen!

| InTell a răspuns:

Buna!
Sora mea a avut primul ei iubit la 16 ani.
Deci nu iti face griji vei avea mult, mult timp pentru un iubit cand vei fii putin mai mare.

P.s : Nu crezi ca prietenele tale se baga prea mult in viata ta?

Multa bafta la examen!

| nesuferit a răspuns:

E perfect, cand alegi un baiat nu trebuie sa te lasi influentat de cei din jur

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E foarte bine, de fapt, de pe la o vârstă mai înaintată ar trebui să înceapă relațiile. Nu de alta, dar altele avortează la vârsta asta, din dragostea...„dragostea" ce le-a luat mințile.

Îmi place că îți canalizezi atenția pe lucrurile ce contează. Ai timp la 14 ani să te ocupi de autorealizarea ta. Când vei fi mai mare, va fi mai greu cu serviciul și cu oboseala acumulată.

Prietenele tale - și nu că le-aș jigni - ar trebui să își vadă, la propriu, de treaba lor, că nu prea își cunosc interesul și le-a fulgerat iubirea-n creier.

| LexyCupcake a răspuns:

Buna, si eu am tot 14 ani si te inteleg perfect...sincer nu am vazut nici un baiat cu care sa vreau sa fiu, deci prin urmare nu am avut pana acum iubit(nu caut perfectiunea sau ceva, dar pur si simplu). Nu e ciudat. Daca nu ai intalnit inca persoana potrivita inseamna ca "Dumnezeu te pastreaza pentru cineva special".

| orangeswallowtail a răspuns:

Nu este un lucru de care sa iti fie rusine,este de admirat faptul ca pana acum nu ti-ai pierdut timpul cu asa ceva, nu este deloc un moment potrivit pentru a avea relatii mai ales ca tu trebuie sa dai examenele de admitere la liceu si asta conteaza enorm de mult pentru propriul viitor, iar un prieten adevarat nu te-ar certa din cauza asta din contra, te-ar sfatui sa inveti(am mentionat de ce mai sus) si ar intelege ca asta e alegerea ta, numai a ta; ai tot timpul inainte.Vezi ce faci si mult succes la examene! sa auzim numai de binehappy

| Flyn a răspuns:

Te cearta? dar de ce? ele se cred mai interesante daca au prieteni si tu nu? ai tot timpul din lume si pentru baieti.eu ma bucur ca mai exista fete care pun scoala pe primul loc si apoi baiatii.Bravo! ai tot respectul meu.:*si eu am aceeasi varsta ca si tine si la fel gandesc si eu...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
La 14 ani trebuie să-ţi vezi de şcoală fetiţo, mi se pare normal să ai după 18-20 de ani.
Dacă te ceartă, rupe prietenia cu ele, n-ai ce căuta cu ele.
Te pup!

| TheFuckIsThis a răspuns:

Buna.Pai eu sunt baiat si am avut prietena debea cand am intrat la liceuwinking nu e nici o graba scumpa mea:* ai tot timpul la liceu.

| Cristi2YO a răspuns:

Au dreptate, mai stiu si eu pe cineva are 1 ani si nu vrea sub ncio forma, multi credem ca e nebuna, deci la primul care iti cere ast accepta, poate si putin friki friki, nu o sa regreti (daca va protejati bine )

| gingergirl1 a răspuns:

E okwinking si eu am 14 ani(ma rog ii fac in luna mai) si nici eu nu am avut nici un prieten dar am avut si propuneri dar am zis nu! sin diverse motive...
cum au zis si ceilalti...ai suficient timp sa iti faci un iubit!

| ankadella a răspuns:

Sunt plăcut surprinsă că am întâlnit pe cineva că mine. foarte bine! Timp de băieţi avem o viaţa, acum contează liceul şi mediile. pe lângă asta mai contează hobby-urile [în cazul meu].

| adriang95 a răspuns:

Scuză-mă, dar cu ce fel de târf... curv... prietene stai?

| ForYouu explică (pentru adriang95):

laughing) Nu sunt chiar asa...

| Azµre a răspuns:

Mi se pare ciudată că întrebi așa ceva.
Nu nu e nimic ciudat!

| indragostituspun a răspuns:

Nu deloc daca nu a aparut baiatul care sa iti placa asta e ai timp

| eugfch a răspuns:

Esti pe calea cea dreapta! Acum trebuie sa fii doar cu mintea la invatatura..decit sa-ti umpli capul cu prostii despre o iubire mare care dureaza 2 luni mai bine sa iei note mari la examene. Totul la timpul sau! Succes te pup.