| AdelinaIoana11 a întrebat:

Am 15 ani și am făcut sex pentru prima oară cu iubita mea.
M-am așteptat sa între greu, fiind pentru prima data(Menționez ca era virgina), însă a intrat foarte ușor și gaura este destul de larga, sânge a curs puțin, și nu cred ca s-a masturbat pana in prezent.
Ma poate lămuri cineva?

11 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Pai ce lamuriri ai nevoie? Sangerarea este de obicei foarte mica, 1-2 picaturi mici. Daca ai penisul subtire, e normal ca penetrarea sa fie usoara, chiar daca fata este virgina.

| darrio2007 a răspuns:

Esti fata si ai penis? Ca mai devreme aveai/n-aveai ciclu.
Troll obosit!

Răspuns utilizator avertizat
| corbulalbrosu a răspuns:

Iubita ta este singura persoana care iti poate oferi raspunsul cert si exact prin care sa te lamureasca in aceasta privinta. Este posibil si plauzibil ca largimea mai mare a vaginului ei inca virgin, sa se datooreze cel mai probabil datorita faptului ca a practicat ''degetica'', insa este cunoscut faptul ca multe fete se jeneaza si refuza sa recunoasca ca au practicat masturbarea intravaginala pentru a nu fi acuzate ca n-ar mai fi virgine. Multa sanatatE!

| Emilian65 a răspuns:

Iubita ta este în măsura să-ți spună dacă a fost sau nu virgina când a făcut sex cu tine.

| MihaiNicu23 a răspuns:

Poate s-a relaxat mai mult sau o ai tu prea mica de nu a fost asa stramta.

| HazelEyes77 a răspuns:

Pai hotaraste te odata esti fata sau baiat ...sau poate esti un caz rar de hermafrodit!

| PumpkinDoll a răspuns:

Stai stai stai ........deci te cheama AdelinaIoana si esti baiat, sau esti lesbi si ai folosit un strap-on pe prietena ta, i don't *** get it(m-am murdarit de engleza)

| AlexSalling a răspuns:

N-am idee cine esti, ce varsta ai, adica ce zice Donna, dar daca ai facut-o cu ea, nu-i niciun bai. Asta da, ma gandesc ca si ea are 15, nu?

| Fănică123ty a răspuns:

Ești cumva o fată care te-ai operat să fii un băiat și să ai penis?