| AdelinaIoana11 a întrebat:

Am 15 ani și am făcut sex pentru prima oară cu iubita mea.
M-am așteptat sa între greu, fiind pentru prima data(Menționez ca era virgina), însă a intrat foarte ușor și gaura este destul de larga, sânge a curs puțin, și nu cred ca s-a masturbat pana in prezent.
Ma poate lămuri cineva?

11 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu am inteles, ai 14 ani sau 15 ani? Ca-n 24 martie aveai 14 ani, iar in februarie aveai 15... ba te cheama Ioana, ba esti baiat ca azi, in mesajul de mai sus.
Esti baiat sau fata? Ca, ba iti vine ciclul, ba spui ca ai facut sex cu iubita.
Din 15 februarie spui ca ai avut sex cu iubitul... de mai multe ori... iar azi spui ca ai facut sex cu iubita si ca era virgina.
Pentru aducere aminte, ti-am pus arhiva intrebarile tale:
https://www.tpu.ro/utilizator/acemhc/intrebari/1/

| corbulalbrosu a răspuns:

Iubita ta este singura persoana care iti poate oferi raspunsul cert si exact prin care sa te lamureasca in aceasta privinta. Este posibil si plauzibil ca largimea mai mare a vaginului ei inca virgin, sa se datooreze cel mai probabil datorita faptului ca a practicat ''degetica'', insa este cunoscut faptul ca multe fete se jeneaza si refuza sa recunoasca ca au practicat masturbarea intravaginala pentru a nu fi acuzate ca n-ar mai fi virgine. Multa sanatatE!

| AlexSalling a răspuns:

N-am idee cine esti, ce varsta ai, adica ce zice Donna, dar daca ai facut-o cu ea, nu-i niciun bai. Asta da, ma gandesc ca si ea are 15, nu?

| MihaiNicu23 a răspuns:

Poate s-a relaxat mai mult sau o ai tu prea mica de nu a fost asa stramta.

| HazelEyes77 a răspuns:

Pai hotaraste te odata esti fata sau baiat ...sau poate esti un caz rar de hermafrodit!

| PumpkinDoll a răspuns:

Stai stai stai ........deci te cheama AdelinaIoana si esti baiat, sau esti lesbi si ai folosit un strap-on pe prietena ta, i don't *** get it(m-am murdarit de engleza)

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Pai ce lamuriri ai nevoie? Sangerarea este de obicei foarte mica, 1-2 picaturi mici. Daca ai penisul subtire, e normal ca penetrarea sa fie usoara, chiar daca fata este virgina.

| darrio2007 a răspuns:

Esti fata si ai penis? Ca mai devreme aveai/n-aveai ciclu.
Troll obosit!

| Fănică123ty a răspuns:

Ești cumva o fată care te-ai operat să fii un băiat și să ai penis?

| AdelinaIoana11 explică (pentru Violleta2022):

Nu, sunt fata și am 15 ani, dar și eu și iubitul meu eram curioși de asta și m-am exprimat din numele lui, cum ar veni

| Emilian65 a răspuns:

Iubita ta este în măsura să-ți spună dacă a fost sau nu virgina când a făcut sex cu tine.