Ai inceput viata sexuala prea devreme si corpul trebuie sa se transforme pentru etapa asta a vietii tale.
Cel mai bine este sa te duci la medic. sa nu ai domne fereste ceva si nu ma refer la copil.
Pai daca e primul raport sexual inainte de ciclu este normal deoarece 0organismul nu a suportat aceasta excitare trimisa de neuroni iar Sistemul Imunitar a incercat sa distruga aceste excitatii ce a dus la dureri de burta si alte simtome.Nu iti face griji va trece cat de curand
Am mai vrut sa mentionez ceva, ma dor toti muschii, am febra, ma dor muschii de la mana, picioar, burta
Cel mai bine ar fi sa mergi la un consult la ginecolog. E foarte probabil sa ai o anexita.
Deci pina'n fine, am fost la ginecolog si n-am avut nimic pe plan ginecologic, am fost la urolog si la chirurg si s-a dovedit a fi rinichii, dar am exclus si factul cu apendicita, deci acum urmez un tratament pentru rinichi.
Bună!
În PRIMUL rând acea sângerare cred că a avut loc în perioada 13-16 noiembrie, adică în perioada ovulaţiei.
Uneori, la unele fete/femei, în această perioadă apare o sângerare ( mai redusă sau spoting/pete ) şi se datorează schimbărilor ce au loc în organism.
Apoi, orice test de sarcină făcut înainte de 26 noiembrie a fost neconcludent, deoarece a fost făcut prea curând : un test "corect" se face la cel puţin 21 de zile de la contactul sexual.
Există "ciclu peste sarcină" : acesta apare cam la aceeaşi dată ( în lunile 1-4 de sarcină ), durează DOAR 1-2 zile, este slab cantitativ şi sângele este închis la culoare ( maroniu/brun-roşcat ).
Totuşi, din moment ce menstra ta a durat 7 zile şi a fost "normală", putem EXCLUDE "ciclul peste sarcină".
Deci, NU e vorba de sarcină, DAR pot să-ţi spun cu SIGURANŢĂ că NU este nici o problemă cu rinichii ( aşa cum precizai ulterior )!
Aş spune cu o siguranţă de 90 % că ai o anexită ( răcerală la ovare ) - la aceasta te doare burta!
De la rinichi NU te doare în faţă ( burta ), ci te doare în spate ( partea cu rinichii ).
La tine durerea este în faţă, în zona OVARELOR - deci, ai o afecţiune a ovarelor ( anexită sau altceva ).
Urinarea deasă poate reprezenta o răceală abdominală ( doar foarte rar o problemă a rinichilor ).
N-ai precizat nici ce investigaţii/analize ţi s-au făcut la medic...
Spre exemplu, când ai fost la ginecolog ţi-a făcut o ecografie vaginală şi/sau una ovariană?
Sau de unde a "tras" concluzia că nu ai nici o problemă?
Iar acele dureri musculare şi dureri de cap se datorau vaccinului anti-HPV ( fiind efecte adverse ) - vezi Prospectul la linkul :
http://www.efarma.ro/products.php?id=1375
Toate cele bune şi multă sănătate.
Remusopen întreabă: