| cristynaGoldenRose a întrebat:

Buna) Am 15 ani si imi place de unbaiat(de mai multi da nu contteaza) Imi place de el asa ca exterior mai mult, pentru ca niciodata nu am avut ocazia sa vorbesc cu el. Cind merg pe hol si-l intilnesc ma priveste in ochi (fara nicio emotie) si merge mai departe, de parca nici nu m-a vazut. Ce pot face ca sa ma bage in seama si sa-l impreionez.

P. S Sunt extreem de timida, si daca o sa vorbesc cu el imi pare ca voi lesina!
P. P. S eu sunt aia de pe profil (poza) ..cum credeti as avea sanse?
P. P. P. S are stil genu Austin Mahone/ Justin Bieber

4 răspunsuri:
| Sburatorul a răspuns:

Ai incercat sa ii zambesti asa frumos ca in poza ta de profil si cand il vezi pe hol?
Asa poate ii mai maresti interesul si poate renunta si el la timiditate (in caz ca este si el timid) si cine stie, poate te intreaba de id / iesire.
Dar nu ar fi rau, in caz ca aveti prieteni comuni, sa afli daca nu este deja ''ocupat'' sa nu iti faci sperante desarte.

| cristynaGoldenRose explică (pentru Sburatorul):

El nu e timid.(asa cred eu), prieteni comuni nu prea avem. Eu ii zimbesc tot timpul. el nu-l observa... Dar eu cred ca nu voi avea mari sanse. dar cum se spune: " Speranta moare ultima".)

| Stassy a răspuns:

Ma esti draguta, baiatu ala e nesuferit daca nu te vrea serios acum! Uite, sincer, mai vezi u de care baiat iti place, nu chiar de toti... Acuma daca tie iti place ala si numa ala, pai schimbati lookul, o sa atraga multe priviri. [ ai 15 ma gandesc k stii la ce ma refer]. Sau daca nu esti genu asta de persoana, atunci ia nul mai baga in seama, sa vezi daca te place el pe tn.Sau daca totusi e liber, incearca sal atragi cu cv. Iati inima in dinti si ZII CV!:-WSi daca nici asa nu merge, draga mea, inseamna k nu te place si gata asta-i viata.Mai exista baieti, poate mai draguti k el, deci nu dispera, esti o fata f draguta, mai ai atatia ani de liceu si de facultate, Viata toata inainte, deci obligatoriu o sa se indragosteasca cineva de tine. Sper k ai inteles.

| Sburatorul a răspuns (pentru cristynaGoldenRose):

Nu prea ai de unde sa stii daca e timid sau nu. Pana si cel mai increzut baiat se poate rusina in fata fetei de care se simte atras.
Dar ai grija sa nu fie doar o atractie fizica, ca aia daca dispare, iti piere si interesul pentru el.