Eu zic sa nu te grabesti, ai tot timpul din lume. Lasa-l pe el sa faca primul pas. Intre timp mai cunoaste-l si incearca sa iti dai seama daca si el te place si va ramane cu tine, gandeste-te foarte bine ce faci ca sa nu suferi mai tarziu.
Pupici!
Pur si simplu este vorba strict de hotararea ta, fiindca orice am zice noi in mod absolut sigur inevitabilul se va produce mult mai repede decat iti poti tu imagina. Daca ai ales acest mod de a-ti trai viata inseamna ca esti pregatita si pentru o dezvirginare "nevinovata". Multa sanatate!
Sunt curioasa familia ta ce zice si ce crede. Eu nu sunt in masura sa judec pe nimeni insa la 15 ani arati a copil, nu a femeie.
Ce este mai rau ca toti mananca rahat " doar el este de vina, copilul nu vrea nu face ".
Corect,, si apoi uite cum bagi un om in puscarie din cauza unor hormoni. Da' si ala la anii lui sa se uite dupa pustoaice,, e clar ca are ceva la bibilica. Stii ce mi se pare total dubios? Cand unul de 20-21 de ani are o relatie cu vreo pustoaica, e pus la zid, dar cand unul de 30+ are o relatie cu 'culmea' o fata de aceeasi varsta,, e incurajata relatia bwhahahahaha
Intrebarea asta nu ai pus-o ca sa ne intrebi ce sa faci, ci doar ca sa astepti pe cineva care sa te aprobe in a te culca cu el. Daca el nu ti-a cerut asta, si tie ti-a trecut acum prin gand, inseamna ca vrei.
Si cum ai inceput postarea prin "eu am ales", atunci vei alege si aici dupa bunul plac.
Eu in locul tau nu as face-o. Si nici nu as fi cu unul de 2 ori mai in varsta ca mine. Dar nu te condamn, faci ce vrei, este "alegerea ta".
Imi aminteste de ala de acum cateva luni care avea 32 de ani si iesea cu una de 15 ani si nimeni la intrebare nu avea o problema. Dusi rau cu pluta
„... in primul rand eu am ales asta"
===
Mă bucur că ai reușit să te convingi singură de asta, deși în realitate EL te-a manevrat în așa fel încât tu să (crezi că) îți dorești asta.
Pe urmă, în ceea ce privește întrebarea propriu-zisă: așa cum bine zicea și altcineva, probabil și pe aia o s-o alegi la fel de bine. Indiferent de ce tocăm noi aici. Adică să te lași posedată total. OK. Nu te putem împiedica; e corpul tău, îți bați joc de el cum vrei tu. Dar să nu te miri dacă peste câțiva ani vei avea examenul Papanicolau pozitiv, OK? sau dacă vei afla pe pielea ta ce înseamnă chlamidia, trichomonas etc. Sau altele, mai rele.
La copii te-ai gândit? Că probabil nu o să vreți să mai dați bani și pe prezervative, că strică plăcerea, nu? O să aveți cu ce să-i creșteți?
Sau la astea nu te-ai gândit?
Ia fă tu o pauză, încuie-te în baie și caută să judeci la rece.
Sau... nu.
In primul rand eu n am familie , dar asta nu mai conteaza... TPU-ul eu cred ca este pentru ajutor, nu pentru criticare.
"Nu vreau sa aud chestii gen varsta, ca-i prea mare, imi stric copilaria, etc. "
Dar ce ce nu vrei sa auzi asemenea "chestii", poate din cauza faptului ca te-ar deranja adevarul?
Daca nu ai fi fost constienta ca aceasta relatie nu este potrivita pentru tine nu ai mai fi venit cu replica asta.
Esti intr-o relatie de 2 ani? Sa inteleg ca acum 2 ani pe cand aveai doar 13 anisori tatal unui coleg de-al tau a venit la scoala si a pus ochii pe tine. De atunci sunteti intr-o relatie si mai nou te gandeai sa te culci cu el.
Dragi romani eu nu mai am nicio pretentie de la aceasta tara!
Pe cineva tot ai, bunica, matusa, frate, etc. Nu pot sa cred ca te intretii singura la 15 ani.
Ce gandire...ea are 15 ani, e mica si proasta...dar el la 33?
A cui crezi tu ca este vina?
Amandoi sunt de vina,, ea e prea n,, a,, i,, v,, a, dar nici cu ala nu ti-e rusine,, la 33 ani sa-ti fuga mintea dupa copile, e pedofilism in floare. Probabil daca ar afla parintii ei, ar baga-o in casa pana ii iese 'iubirea' din cap/
Da, am citit gresit. oricum nu are importanta. Ati inteles mesajul...