| mITzY_3042 a întrebat:

am 15 ani si sunt cu un baiat de aproape 8 luni. si de fiecare data cand petrecem mai mult timp impreuna, el sta jos si eu ma urc pe el. este atat de frumos, pentru ca ne iubim. dar in afara de asta e posibil sa se excite? pentru ca imi pune mana pe fund si ma maingaie usor. si ma saruta pasional. va rog spuneti-mi! multumesc :* funda :*+ vot :*

Răspuns Câştigător
| Alix95 a răspuns:

Fi sigura de 2 lucruri: 1. Se excita! si 2. Sigur se gandeste la sex. Acum sunt 3 variante: 1. te respecta mult si de aceea crede ca e deplasat sa-ti spuna direct ca si-ar dori sa faceti si altceva ( destul de putin probabil asta la 15 ani), 2. Este timid, 3. Ii este frica sa nu te piarda daca iti propune sa o faceti.

7 răspunsuri:
| Mihaela2o a răspuns:

Da e normal sa se excite. Dar din pacate sau din fercire entru tine nu iti cere sa faceti sex big hug. Chear daca se excita prefera sa te atinga si sa te sarute

| Demonull a răspuns:

Te iubeste, asteapta momentul cand si tu iti vei dori ..Deci poti spune ca esti norocoasa. Dupa cum spus si continui sa o spun si aici, exista baieti care chiar mai iubesc in zilele noastre..Sa nu-i raniti fetelor tongue O zi buna.

| Ţăpeşu a răspuns:

Deci prietenul tău are vreo 8 luni...

| k_7073 a răspuns:

In nici un caz nu se excita...
Asta daca e gay
Ce berbec sunt!
Mai fata... verifica, e simplu, ca sa te poti convinge, eu poate mint.
HINT: sa ai prezervative la tine cand verifici laughing

| k_7073 a răspuns (pentru Alix95):

Super tare raspuns, bravo
funda lui alix95!

| Vampire69 a răspuns:

Pai daca simti ceva tare la el in pantaloni cand esti peste el, cam da.

| lavyyy_6110 a răspuns:

Normal ca se excitahappy e normal. total masculin mai ales daca te iubeste