| HeloKity a întrebat:

Am 15 jumate si inca nu am avut primul prietenlaughing Stiu ca este foarte jenant ca nu m-am sarut inca si nu stiu sa sarut. Eu sunt putin mai plinuta si cred ca din cauza aceasta nu am avut un prieten, nu inteleg de ce baieti cred ca doar fetele de 90-60-90 pot iubi iar cele "grase" nu. Voi ce credeti? De ce fetele mai plinute sunt respinse si uitate...

23 răspunsuri:
| SoulReaver a răspuns:

Nu e din cauza ca esti plinuta. Poate nu ai intalnit pe cine trebuie, esti inca tanara happy Sunt baieti carora le plac si fetele mai plinute, nu cred ca ele sunt respinse si uitate.

| Ahead a răspuns:

Nimeni nu poate garanta reusita unui prim sarut perfect. El se va obtine numai printr-o incredere foarte mare in partener si experimentarea in timp a acestei dovezi de afectiune. Ce putem face noi e sa iti oferim cativa pasi care te-ar putea ajuta sa imbunatatesti calitativ primul sarut cu prietenul/a ta.

Prima etapa : Momentul pregatitor dinaintea sarutului. Asta poate fi o parte chiar mai dificila decat sarutul in sine. E foarte greu sa iti dai seama daca partenera sau partenerul e pregatit pentru primul sarut cu tine.
Un pont pentru a va da seama daca partenerul e dispus si e gata sa va sarute ar fi prezenta unuia sau mai multor semne de genul : ochii devin foarte expresivi, stabiliti si mentineti contactul vizual, isi intoarce usor capul, isi linge buzele sau le musca, incepe sa te atinga usor in podul palmei, sa te mangaie lent pe brat sau picior, sau iti ofera un zambet sincer in combinatie cu oricare din semnele de mai sus.
La randul tau, daca vrei sa il/o anunti ca te pregatesti sa il/o saruti, ai putea sa : iti relaxezi muschii din jurul ochilor pentru o privire expresiva si insinuanta (ca si cum ai zambi, insa fara a-ti antrena si buzele in actiune), sa-i zambesti des, sa stabilesti contactul vizual si sa il mentii mai mult decat ai face-o in mod normal sau sa gasesti moduri prin care sa iti atingi subtil partenerul/a.
Unul sau mai multi factori din cei de mai sus iti vor putea asigura mediul propice pentru un sarut ideal.

Etapa 2 : Practice, practice, practice

Nu e nici o rusine sa exersezi inainte de un sarut perfect felul in care se va desfasura. Poti sa o faci in minte, pe antebrat si chiar in oglinda. Sunt foarte multe miscari ale limbii si muschilor obrajilor de care poate chiar nu esti constient, asa ca nu ezita sa incerci inainte fara partener, ca sa poti folosi toate armele de care dispui in momentul sarutului.

Etapa 3 : Sarutul propriu-zis

Ok. A venit si timpul actiunii. Daca ai parcurs primii doi pasi, adica i-ai transmis prin diferite metode partenerului ca vrei sa il saruti si ai si pregatirea dinainte de acasa, e timpul sa actionezi.
Fiind vorba de the real deal, incearca sa faci totul sa mearga lin. Chiar daca exersand ai analizat totul pas cu pas si ai gandit sarutul metodic, acum e timpul sa lasi lucrurile sa mearga de la sine si sa nu te mai preocupi atat de orice mic amanunt. Nu de alta, dar i-ai transmite nesiguranta si ezitare partenerului sisarutul tau perfect s-ar transforma intr-un moment mai putin reusit.
Daca esti o persoana mai timda si inca nesigura complet pe tine, poti incercasarutul cu ochii inchisi. Pe masura ce vei capata incredere in partener si veti practica sarutul de mai multe ori, vei deschide ochii fara probleme.
De asemenea, ca sa amplifici senzatia in timpul sarutului, dar nici sa nu pari prea indraznet printr-un french kiss, incearca sa aduci limba aproape de buze si sa ii atingi usor partenerului buzele cu varful ei, neinvadandu-i totusi spatiul personal neinvitat.

Ultima etapa

La fel de important ca primul pas, cel in care creezi atmosfera potrivita, si modul in care te comporti dupa, participa la pachetul complet al sarutului perfect.
Daca sarutul ti-a facut placere, poti zambi partenerului si chiar sa il iei de mana intr-un moment accentuat de tandrete.
In cazul in care te decizi sa il saruti din nou, ai putea incerca sa mai schimbi cateva din elementele urmatoare, pentru un efect maxim de satisfactie : pozitia capului, viteza si durata sarutului, intensitatea lui, pozitia corpului si a mainilor si chiar a buzelor. Daca prima oara ai incercat o abordare directa si paralela a buzelor tale cu ale partenerului, acum poti incerca suprapunerea celor doua randuri de buze pentru un efect foarte senzual.

Sursa www.despreseducie.ro

| Summer a răspuns:

In primul rand baietii de varsta ta sau cu cativa ani mai mari sunt cam superficiali si intr-adevar se uita mai mult la acel 90 60 90 cum ii spui tu, dar nu tu ai de pierdut! Cu timpul isi vor da seama ca degeaba sunt unele fete frumoase fizic daca nu sunt la fel si "in interior". La un moment dat va veni si momentul potrivit pentru tine, putina rabdare si vei vedea! Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1)evita fastfood-ul(cea mai mare nenorocire a vietii)
3)mananca sanatos
2)fa sport
3)sarutul nu este o problema daca respecti primele reguli.

| pisycootszataa a răspuns:

Nu e adevarat nu sunt respinse si uitate.
iti vei gasi si tu jumatatea la timpul potrivit crede'ma big grin
[ funda] puppy dog eyes

| HeloKity explică (pentru anonim_4396):

Pai am facut fitness si aerobic timp de vreo 4-5 luni si nu am mancat dulciuri si mancaruri foarte grase dar tot nu am reusit sa slabesc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru HeloKity):

Naspa..ar trebui sa ai un regim dala special cu prafuri dalea..lua si maicamea..parca se numea herbalife..slabesti garantat..sau totusi ar trebui sa ii ceri parerea unui medic sau a unui nutritionist acesta te va ajuta cu siguranta si iti va da cele mai bune sfaturi. dar daca asa e gena nu prea ai ce sa faci..Parintii tai sunt si ei mai plinuti?

| heiii a răspuns:

Eu am luptat cu asta atata timp..si am realizat ca exista decat 2 solutii: sa ma obisnuiesc cu ideea ca asa sunt sau sa slabesc. eu inca sunt in perioada de slabire. in legatura cu tine, mhm...trebuie sa te gandesti bine. eu eram cv gen: nu puteam sa ies cu prietenii la film..nu puteam sa ma apropii de baieti..eram ff complexaata.nu stiu cum esti tu, dar mie niciodata nu mi au placut baietii grasi, iar daca as fi avut un iubit slab..mhm..m as simti aiurea ca el este asa si eu altfel. mai intai iubeste'te pe tine si apoi te vor iubi ceilalti.

Mama mea este putin, nu foarte mult. Dar problema este ca ea cand a fost tanara in jur de 19-20 ani a fost slaba. Nu era deloc grasa.

anonim_4396

Dar tu cand erai mai mica erai grasa sau te-ai ingrasat pe parcurs?

| HeloKity explică (pentru heiii):

Si eu ma simt cateodata complexata. Cand eram mai mica in generala eram foarte rau cand baieti strigau urat dupa mine, dar acum la liceu este altceva... faza este ca vad fete de 2 ori mai grase ca mine care au iubiti frumosi si zic eu slabi, iar eu nu am avut nici macar un iubit..nu cer sa fie cu bani, super frumos etc. vreau doar sa am pe cineva sa vb, sa ies pe afara pentru ca de fel nu prea am prieteni si nu ies pe afara mult.

Am fost slaba si m-am ingrasat pe parcurs. Din poze am vazut ca pe la varsta de 5-6 ani incepusem sa am putina burtica. eu am picioarele subtiri doar la burtica am probleme

anonim_4396

Aa deci poti slabi cu siguranta..doar sa ai vointa si sa faci ce ti-am spus. oricum nu e nimic daca nu slabesti exista si baieti mai plinuti pentru fete mai plinute..Nu ai cum sa nu iti gasesti jumatateawinkingsi sarutul nu te teme o sa iti vina de la sine

| heiii a răspuns (pentru HeloKity):

Stiu. eu nu faceam multe lucruri din cauza asta..acum am inceput sa ies oarecum din carapace. extindeti grupul de prieteni, vorbeste pe mess cu baieti de la tine din oras. dar sper ca atunci cand vei avea un iubit sa nu te simti nesigura pe tine.incearca sa faci orice poti ca sa te simti bine in pielea ta. unele fete n au nicio treaba ca sunt mai grase,altele un pic,iar altele extrem de complexate. dupa mine, primul iubit, primul sarut trebuie sa fie unice, speciale, magice.

| xlollypop a răspuns:

Stai linistita chiar nu trebuie sa-ti faci probleme pentru greutatea ta pentru ca dac u ai complexe aietii vor simti.acum sincer la varsta asta majoritatea baietilor se combina cu fetele si nu tin la ele side multe ori se combina cu pitipoancele ca poate le bagain pat.probabil inca nu a aparut baiatul potrivit dar cu siguranta va aparea in curand.dar u ai vreun baiat care sa-ti placa k daca ar fi asa ai putea sa flitezi foarte subtil cu el. oricum eu acum vroiam sa -ti zic sa ai grija pentru ca eu la primul prieten eram asa innebunita dupa el k zici ca ii cadeam la picioare si noroc ca eram aveam 12 si el 13 si nu se gandea inca la culcatul cu mineca la cat de fraierica eram nu stiu ce faceam. oricum deci u sa nu fi topita dupa el adica ma refer nu sa nu fi indragostita de el dar sa nu arati k accepti orice.baiatul potrivit va veni cand nu te astepti(crede-ma ca am patit-o de vreo 3 ori:de exemplu peste actualul am dat din gresealapeste el si el era cu un prieten de-al meu si asa am facut cunostinta si dupa am ajuns sa fim impreuna):Xdeci stai linistita si nu te mai gandi la asta k va fi totul ok:*

Răspuns utilizator avertizat
| darnme a răspuns:

Eu peste o luna implinesc 16 ani and no boyfriend laughing Eu sunt intr-un fel opusul tau, adica sunt prea slaba si inalta.
Aveam 11-12 ani, nici nu ma gandeam la asa ceva, majoritatea fetelor nu aveau iubit, chestii de genu. Am ajuns la 13 ani, majoritatea fetelor aveau the first boyfriend. Eu eram prea timida si copila, nu vroiam iubit. Am ajuns la 14-15 ani, gandidu-ma ca cineva special este pastrat pentru mine undeva laughing Acum aproape la 16 ani ma gandesc ca e totul din vina mea, ma simt ciudat pe langa baieti straight face
Ti-am zis astea ca sa stii ca nu este nimic ca esti grasuta, conteaza foarte mult ce atitudine ai. Fii tu insuti si iubeste-te asa cum esti! Cu siguranta este cineva acolo pentru tine.

| Nickname1890 a răspuns:

Poate ca din cauza faptului ca esti mai plinuta esti nesigura pe tine si implicit mai timida. Baietilor cel putin la varsta asta le plac fetele mai tupeiste care chiar fac ele primul pas.

Iar pentru binele si sanatatea ta nu ar fi rau sa te apuci de un sport ceva. Daca acum la 15 ani esti plinuta... ce se va intampla la 20 30? Gandeste-te bine!

Toate cele bune.

| angeldevil_7103 a răspuns:

Pai eu am13 da astept momentu' potrivit in zilele noastre sunt si lectii de sarut da incearca sa saruti normal(parerea mea) mie mi se pare scarbos sarutul frantuzesc Yuck cat despre ca esti plinuta nu conteaza daca te place cineva te placea asa cum esti

| PRoMeTHeUM a răspuns:

De unde esti tu?big grin

| HeloKity explică (pentru PRoMeTHeUM):

Judetul teleroman. daca pot sa intreb si de ce?big grin

| PRoMeTHeUM a răspuns (pentru HeloKity):

Te ajutam eu sa intelegi mai multe despre relatii inter-umane. Sper ca ai gasit un prieten in cele din urma

| HeloKity explică (pentru PRoMeTHeUM):

Nu,din pacate.