Înțeleg problema.dar as vrea mai multe detalii, cum ar fi : ai stat vreodată dezbrăcată in față lui? Ai complexe? Ce părere ai tu despre sexul oral?
Inca nu esti destul de matura sa pricepi ca nu ar trebuie sa iti fie rusine sa faci oral
Este un lucru cat se poate de normal, foarte multe cupluri il practica. Nu are de ce sa iti fie rusine si nu trebuie sa fiii speriata, chiar nu ai de ce. S-ar putea sa nu simti mare lucru la inceput, dar dupa ce o faceti de cateva ori te vei simti foarte bine. Ajuta-l spunandu-i deschis unde, ce si cum iti place cel mai mult.
Nu e cazul pentru asa ceva! Odată cu timpenia asta vei deschide poarta si pentru alte timpenii! Tu asta vrei la 15 ani?
Ia si te linisteste si fa-i vint la idiotul ăla obsedat!
15 ani? Ma abtin sa nu fac comentarii la useri! Daca erai fata mea, nu stiu ce se intampla. La 15 ani sa iti stea gandul la altceva.
Inca nu e matura ca sa isi inceapa viata sexuala!
E doar începutul pentru a te face să mergi mai departe; dacă nu te simți pregătită pentru dezvirginare (și după părerea mea, nu ești și nici nu ar trebui să fii încă măcar vreo doi ani de-acu-ncolo) spune-i să-și pună pofta-n cui.