Pai nu pot sa te mint sa zic ca nu ai un disconfort dar daca folositi lubrifiant si are grija cu tine si face incet e mai suportabil...De parut rau nu stiu de ce sa iti para, daca nu ti-a parut dupa ce ti-ai pierdut virginitatea nu cred ca iti pare rau ca ai incercat si un alt tip de sex, si in fond daca nu iti place nu mai faci.
Daca tu te temi ca te va lasa pentru lucrul asta inseamna ca nu merita efortul.Un om care te iubeste te iubeste pe tine nu ce ii poti oferi in materie de sex.
Pai si ce vrei sa iti spunem noi?
Faci sau nu, depinde de tine. Daca accepti sa faci ai grija sa ai o igiena stricta si sa folositi lubrifiant.
Imi este frica si am inteles ca doare, daca o fac mi-e frica sa nu-mi para rau... daca n-o fac mi-e frica ca-l pierd...
Dacă se va despărți de tine doar pentru că l-ai refuzat, atunci mai bine să îl pierzi. Ești destul de mică pentru așa ceva, ar fi trebuit sa mai aștepți, nu te-ai maturizat încă.
Eu te-aș sfătui sa nu o faci, (+poți avea probleme de sănătate pe viitor), la 20 de ani el ar trebui să te înțeleagă.
Si da, doare extrem de tare, mai ales pentru tine.
O Intrebare destul de grea acum depinde si de ce vrei tu, daca tu nu vrei sa faci trebuie sa ii zici in fata, si daca te iubeste ar trebuie sa iti respecte decizia.
Daca o faci fiindca te simti presata de el si din teama ca il poti pierde crede ma mai bine n o faci. Oricum esti cam mica de varsta pentru asa ceva si e o experienta atat de dureroasa cum e sexul anal n ar trebui experimentata inainte sa te documentezi suficient incat sa fii sigura ca iti doresti asta. Limiteaza te la sexul normal daca ti ai inceput deja viata sexuala. Presupun ca ai facut pasul asta tot fiindca ai fost presata de el si nu fiindca te ai simtit pregatita. Gandeste te bine. E vorba de corpul si viata ta pana la urma nu te poate obliga nimeni sa faci ceva ce nu ti doresti. Chiar daca te ameninta cu despartirea -asta denota ca nu prea ii pasa de tine. Numai bine
Practic esti una din fetitele prostite de baietii care vor doar sa va f*uta. Fa si anal ca oricum virgina nu mai esti
Îți recomand să nu faci. Mi se pare scandalos că ai avut primul contact sexual la 15 ani.
Prietenul tau este..., in primul rand ca te-a manipulat in asemenea hal sa fii cu el, si in al doilea rand ca vrea perversitati cu tine. Sexul oral/anal nu are ce cauta intr-o relatie normala. Nici sexul normal nu are ce cauta intr-o relatie cu o fata de 15 ani.
Și tu faci tot ce zice el. El ce ți-a oferit până acum? Ți-a cumpărat ceva? Spune-i nu, adică te mai gândești!; )))
Stii cum se numeste acest lucru? ma refer la faptul ca tu esti minora si el major si ati intretinut relatii sexuale, se numeste corupere de minori de la care se face inchisoare. alegerea a fost a voastra, v ati asumat un risc, treaba voastra
Ar fi cazul sa renunti/sa fugi de un asemenea imbecil care profita de naivitatea ta!
danutza2018 întreabă:
Anonima17191 întreabă: