Calmeaza-te nu-i nicio problema cu penisul tau. poti sa-ti incepi viata sexuala linistit. pentru unele femei nu conteaza marimea ci calitatea, daca o faci sa se simta bine atunci nu conteaza marimea.
Fratele... Asta nu`i o dilema... Decat sa ai de 20-25 cm si sa o ai moale si nu stii cum sa o folosesti, mai bine de 15 cm ca tine si sa stii sa o folosesti bine si femeia sa fie multumita. Nu conteaza marimea, conteaza ceea ce stii sa faci cu el Multa bafta si fara rusine
Ideea e ca o fata are vaginul cam de 15 cm iar tu daca ai penisul mai mare poate sa o doara iar actul sexual sa degenereze in altceva.Ideea e ca daca stii cum sa o faci sa se simta bine nu se va mai gandi cat o ai se va gandi doar ca-i place si ca va mai vrea. Uite eu am 16 ani si am penisul de 17 cm si cred ca e in regula.
Esti si tu o victima a obsesiei masculine legata de dimensiuni...
Pentru linistea ta, afla ca vaginul abunda de terminatii nervoase in primii 3 cm de la intrare, iar punctul G se afla la doar 5 cm, in spatele osului pubian.
Si daca punctul G e la 5 cm, iar terminatiile nervoase la 3 cm, cei 15 cm ai tai sunt mai mult decat suficienti, nu crezi?
Comporta-te absolut fiziologic, nu ai nici cea mai mica problema, esti dezvoltat normal!
Ofera tandrete in pat, adu-ti aminte ca lucrul bun intarzie intotdeauna si cauta intotdeauna dorinta si multumirea in ochii partenerei tale.
Si nu vei avea de pierdut niciodata.
Man, linisteste-te. Nu e nevoie sa disperi sau sa rosesti. Nu toate penisurile din Romania sunt de 20 de cm. Exista mai mari si mai mici. Depinde de mai multi factori.
Si in plus, vaginul e un organ de 6-7 cm lungime, dar ca este foarte elastic, si cand se umecteaza se lungeste. In plus un penis prea mare la un vagin de dra de 16-17 ani ii provoaca dureri. 15 e optim pentru ele. Marimea nu conteaza, ci calitatea erectiei.
Lasa deoparte laudaroseniile prietenilor tai cu penisuri de pana la 19 cm la 16-17 ani. Provoaca-i la o masuratoare, vezi cati accepta!
Pana atunci nu te sfii si da-i bataie! Arde tot!
Mai conteaza si sa stii sa-l folosesti nu numai marimea, degeaba e mare daca e bleaga
Dacă la tine e mic, pune mâna pe o carte!
Media este de 11, 4-14, 5 cm. Ce e sunt 11, 4 e mic, ce e peste 14, 5 e mare.
Te-am lămurit?
De la 15 cm în sus deja apare discomfortul la penetrare pentru femei.
Citeste cu atentie si compara: vaginul are initial 8-12 cm lungime si se dilata si alungeste putin, sub efectul excitatie sexuale si a preludiului, ca sa te poata primi! Ai destul, sati linistit! E mult mai important sa stii sa o incalzesti / exciti, sa nu te grabesti aiurea, sa fi curat, sa nu iti miroasa gura, sa ai unghiile curate si scurte si bine pilite si atmosfera sa fie curata si ok, placut mirositoare. Sa ii faci putin masaj la umeri si mai jos, si o sa fie bine. Daca ti se pare ca eva nu merge, roag-o pe ea sa iti spuna ce si cum ii place, si tu faci - numai asa vei invata si te vei perfectiona! Si sa ai prezervativele la vedere, ca sa fie linistita, ca esti constient si responsabil - asta o va ajuta sa se relaxeze! Si bineinteles sa le si folosesti! Vezi ca primele dati ai sa termini foarte repede datorita tensiunii foarte mari! O mangai si o pupi, si ii promiti ca va fi din ce in ce mai bine, dar sa iti sidai silinta! Sa ii oferi mereu preludiu lung, pana se uda si te cheama / invita ea inauntru! - daca e mai mare si are experienta! - daca nu, o intrebi tu cand e ok sa intri!
Success!
Mai copile, la 17 ani, penisul de 15 cm nu este mic. Iti va mai creste, nu-ti face probleme.
Bun! Acum ca am citit de la fiecare m-am lamurit...Dar pe tine te cred ca iti ajunge 17
anonim_4396 întreabă: