anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună! Am 16 ani, și acum 3 zile, mai exact pe 29 august, m-am văzut cu iubitul meu. Eu eram la o zi după ovulație (asa îmi spune aplicația), iar el m-a atins la întrare în vagin peste chiloți, dar la un moment dat am simți ca praca m-a atins si pe pielea de acolo, el cu aproximativ 2 ore și ceva și a atins pensiul când a urinat( din câte mi-a zis el s-a spălat pe mâini cu șampon și apa ), dar mi e frica sa nu fi avut pe degete ceva pentru ca el cu o seara înainte s-a masturbat și mi e frica totuși sa nu fi avut ceva pe degete mai ales ca eram dupa ovulație sau în ziua ovulației. As putea rămâne insarcinata.(nu a existat penetrare, nici ejaculare și nici pre ejaculare, doar degetele)

4 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

E a 4-a oara cand pui intrebarea.Mergi la medic pentru a-ti explica ce si cum. Poate pe acesta il crezi.

| Violleta2022 a răspuns:

Mai fetita mamii, nu va mai jucati cu cucul sculat, ca nu se stie cand va scuipa si ramai gravida.

Tu esti atat de mica la momentul asta ca nu ai habar nici cum se fac copii, daca in mentalitatea ta inca se poate ramane gravida cu degetele.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Violleta2022):

Pensiul nu era erect doar l a atins când a urinat, și asta a fost cu aproximativ 2-3 ore pana sa ma atingă pe mine

| Sofer a răspuns:

Trebuie ejaculare înăuntru sa rămâi însărcinată. In cazul tau nu ești însărcinată.