anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 16 ani si imi place de o fata.Cum sa o fac sa ma placa si ea pe mine? Tin sa pretind ca sunt un tip mai timidbig grin. Funda la cel mai bun raspuns!

20 răspunsuri:
| 1DobreMihai1 a răspuns:

Pai incearca sa afli cei place ei vorbeste despre acele lucruri si apropiete de ia.
Si cand vine momentul potrivit intreab-o.
Sau spune-i co iubesti.
Bafta!

| Sorinel2586 a răspuns:

Poate te place:p, incearca sa aflii,pune pe un prieten sa vorbeasca cu ea si sa o intrebe, dar fara sa-si dea seama ca e pus de tine. Daca raspunsul este da du-te la ea si spune-i frumos "hey,nu prea ma pricep la din astea, dar imi place mult de tine si as vrea sa fim impreuna"sau trimite-i un mesaj pe telefon[daca nu ai nr faci rost de el]daca raspunsul este nu incearca sa te apropii de ea, vorbeste mai mult, ajut-o cand are nevoie de cineva, cumparai un cadou, o floare, ciocolata [fetelor le place].

| Marius_Florea_1990 a răspuns:

Doar pretinzi sau esti? laughing

| MoneyChannel69 a răspuns:

Pai si mie mi s-a intamplat asa.dar acum am devenit un tip de gasca si nu mai sunt asa timid..incearca sa stai cu tipi de gasca ceva timp i ingur te vei schimba fara sa iti dai seama. daca ea e o fata de gasca sau ii plac tipii de gaca incearca a o impresionezi... nu sta pe o banca jucandute pe tel ..stai mai mult pe langa ea...incearca sa afli ce ii place. Baftawinking

| Allergikaa a răspuns:

Pai daca esti timid intai trebuie sa te imprietenesti cu eahappy. Poti sa o ajuti cand are nevoie de ceva pentru a o apropia mai mult de tinehee hee.Ai putea sa o conduci pana acasa prefacandu-te ca ai treaba in zona in care sta:d.
Dar trebuie sa ai mare grija sa nu creada despre tine ca esti un simplu prieten si sa nu se gandeasca la tine decat intr-un singur modhappy. ii mai poti face cadou cate o floricica acum gasesti din astea de primavara.happy, sa nu dai bani pe ele pentru ca sa-r putea sa ii creezi o alta parere despre tine. Doar sa fii putin romantic in unele situatii. Mult noroc:X!

| thedark90 a răspuns:

Fi tu insuti chiar daca esti timid

| Macabre a răspuns:

Păi,încearcă să găsiţi ceva în comun, discută cu ea, cât mai mult laughing.
Sau, încearcă s-o impresionezi, cumva. thinking

| Sorinel2586 a răspuns (pentru Marius_Florea_1990):

Si de ce trebuie sa razi? Doar pentru ca esti tu mai cu motz si te dai la toate fetele? oO

| Marius_Florea_1990 a răspuns (pentru Sorinel2586):

Asta mi-a spus si mama ta cu 9 luni inainte sa te nasti tu laughing))

Vaiii! Vezi ca ai pierdut ceva pe jos, cred ca e simtul umorului tongue

Cred ca mi-am pierdut retina cand am vazut cat de. inteligenta ° esti laughing))

| frikk a răspuns:

Omoar-o rolling on the floor))rolling on the floor)))) poate o sa placa pe lumea cealaltă rolling on the floor)))) sau in alta viată. succes devildevil

Ce sa zic! Nu ma cunosti ca sa stii tu daca sunt inteligenta sau nu; nu mai vazut la scoala sa stii ce note am. ca sa stii sunt destul de inteligenta nu sunt corigenta la vreo materie. de fapt fata de tine da poate sunt mai prostuta am 15 ani, am timp de invatat lucruri dar tu ce scuza ai la 22, deja ai terminat scoala, ai avut timp destul de invatat :p

EU NU AM NEVOIE DE SCUZA :p, iauzi ai 15 ani maine poimaine trebuie sa iti raspund si tie la intrebari laughing))

Omule nu am nevoie de raspunsurile tale euuu. nu.mi voi pierde virginitatea inainte de nunta. nu.s ca altele :p

Eventual daca te mariti anul asta laughing))

Am 15 ani ce bou poti fi tongue hay lasa omule stiu ca baietii astia sunt nesimtiti dar nici chiar asa. hay ca nu mai am ce comenta. eu m-am plictisit de TPU e un site varza. cu fel si fel de oamenii [exemplu tu]. mai bine dau site-ul verisorului meu deci incheiem discutia oh go on ca nu se stie de vorba.

Deci ca sa incepem cu introducerea bou e tactu, deci prin urmare si tu esti o vaca si lasa-ma sa iti explic de ce e site-ul asa varza, pentru ca e plin de copii de astia retardati cu tot felul de intrebari stupide si de purandei care nu le-a dat nici macar pufu si ei se gandesc la sex, deci prin urmare nu ma mai jigni daca nu vrei sa te bag de unde ai iesit tongue

Daca stai bine si te uiti eu nu am nici o intrebare. am gasit site-ul cand cautam o melodiee siii mi s-a parut interesant, dar cineva m-a facut sa-mi schimb parerea; esti bou ca eu nu ti-am zis nimic de sex. si tu cica "maine poimaine iti rasp la intrebari" fi sigur ca nu omule;] nu ma cunosti eu imi vad de scoala, nu stau cu fel si fel de baietii, nici prin gand nu-mi trece vreo idee de sex asa ca vezi cu cine vb si lasa-ma in pace stai cu probleme tale eu nu am ce vorbi cu cineva;] euu nu vorbesc cu oamenii nesimtiti ca tine, care se gandesc numai la sex;]

Dupa cum iti scriam in mesajul de mai sus te trimit unde ai stat 9 luni, dar dupa mintea ta de fata mare cred ca nu ai stat nici atat, daca tu nu intelegi sa nu ma mai jignesti :p