Bună,probabil ştii şi tu că o dată ce ţi-ai început viaţa sexuală, ovarele îşi schimbă rutina normală, îţi poate venii mentruaţia mai devreme sau mai târziu decât în mod normal.Organismul îşi schimbă modul de cooperare cu organele din cauza hormoniilor.E posibil să mai fi încă virgină dacă ai făcut sex de vreo 2 ori doar, pentru că himenul(pieliţa de la vagin), poate fi în unele cazuri greu de penetrat şi elastic.De rămas gravidă depinde de situaţie, după cât timp a-ţi făcut-o iar. Spermatozoizii pot trăii până la 15 minute în aer. Sper că te-am ajutat.Te pup.
Daca tentativa de dezvirginare s-a petrecut cu cateva zile (3-5 zile) inainte de data la care urma sa inceapa menstruatia teoretic probabilitatea de a ramane insarcinata este mai mica de 5% in situatia in care ciclul tau menstrual este relativ regulat. In ultimele zile ale ciclului menstrual sexul se poate finaliza cu ejaculare in vagin fara sanse de a se putea ramane gravida. Este vorba de o intarziere provocata probabil de stresul dezvirginarii si a fricii de o eventuala sarcina motiv pentru care sistemul tau hormonal a suferit modificari.Considerca te poti linisti deoarece sanseledesarcina sunt infime asa ca asteapta in liniste menstruatia.
Vai ce bine ca ai folosit prezervativ! daca nu foloseai, ce te faceai?
Trebuia sa te gandesti la asta inainte de actul sexual.Inca ma
uimeste cum tineretul din ziua de azi are suficienta,, inteligenta''
sa faca sex dar insuficienta pentru a gandi ce urmeaza cand
faci sex neprotejat.Intreaba-l pe,, domnul''unde si-a lasat creierul,
daca la tine atunci...ghinion,felicit-o pe maica'pentru lectia de
educatie sexuala pe care ti-a dat-o, felicita-l pe domn ca a nimerit
tinta, si felicita-te pe tine pentru intelepciunea detinuta.Dar pentru
a nu crede ca raspunsul meu a fost foarte foarte dur, te sfatuiesc
sa astepti o saptamana/doua sa vezi daca iti vine, daca nu poti sa
iti cumperi un test de sarcina.Sunt sanse sa nu fi insarcinata...
Hai sa o facem noi cu prezervativ, sa ii aratam cum se face!
Eu stiu de la niste iubiti ca poti sa ramai gravida daca isi da drumu in tine.Intelegi tu? Daca ti-a bagat-o putin, nu cred! Nu sunt eu cunoscatoare in domeniu, dar mna. Sper ca te-am putut ajuta. Cred ca totul e bine!
Testele de sarcina se fac dupa 21 zile cel putin. nu asa aiurea