Hey alina, eu am 18 ani si nu am fost in cluburi, si te-as sfatui nici tu sa nu mergi. Nu e neaparat faptul ca sunt oameni fitzosi, ci ca sunt oameni rai si nu sti ce le trece prin cap. Dar daca tot vrei sa mergi incearca sa nu bei prea mult, sa nu accepti bauturi de la nimeni. Daca cineva vrea sa te conduca acasa spune-i ca ai venit cu prieteni si vrei sa pleci tot cu ei. Succes
La 16 ani deja trebuia sa cunosti pe aici pe colo Probabil trebuie sa fii clasa a 10 deci, incearca sa iti iei grupul de prietenii eventual si iubitul, sa te faci frumoasa ( sa iti desfaci parul intr-un fel dinamic si cool, sa te imbraci, pentru ca acum e frig cu ceva elegant dar comod si nu prea calduros pentru ca atmosfera o sa se faca foarte cald, sa cu ceva toculete. FOARTE putin machiaj pentru ca datorita caldurii o sa se intinda si sa ai grija ca intr-un buzunar sa porti mereu un gloss si NU neaparat de roz) dupa care esti pregatita sa faci ravagii Ai grija sa nu te imbeti ) si sa te tii pe picioare, sa bei in limita sa nu te lasi sedusa de baietii care stau la tot pasul si sa faci o influneta pozitiva zambeste si stai langa grup pana intri in ritm apoi, mai cand a plecat toata lumea, DESTRABALEAZA`TE!) Funda??:*
Ce mare smecherie e in club te duci ca la carciuma si vezi 2 bunaciuni sau mai multe care danseaza in chiloti mananci si bei si pleci acasa si da mai vezi tigani care se "rup in figuri"asta e clubul e carciuma
Tu ii dai model de cum sa fie o pitipoanca veritabila de club.Mai bine taceai...
Pai sa vedem:poti agata vreun bogat care sa vrea doar sa te...si sa te lase sau sa ramana cu tine sa te mariti cu el, sa te bata sa te insele. In concluzie sa-ti faca viata un calvar. Poti fi violata de vreun tanar infierbantat care a pus ochii pe tine; poti sa-ti iei o sticla-n cap din greseala; sa fii impuscata, iar daca nu-i niciuna din toate astea cu siguranta ti se altereaza caracterul, adica sunt multe sanse sa devii o stricata. nu o lua in nume de rau, o spun din propria experienta. discoteca/clubul te strica. In sfarsit, nu te ajuta cu absolut nimic
Si eu am tot 16 ani, ca si tine, si am fost o singura data intr-un club: la balul bobocilor. Mie nu mi s-a parut absolut deloc interesant. Am plecat de acolo mirosind ca slanina proaspat afumata(Urasc mirosul de tigara si oamenii care fumeaza!). Dupa parerea mea, club=loc cu mult prea multi impresari pentru o suprafata delimitata.
Daca te gandesti, in club trebuie sa ai min 18 ani dar nu prea se respecta chestia asta, nu e nimica anormal, ai timp toata viata sa mergi
Nu cred...am spus exact opusul ueni piti rozalie nici mie nu`mi plac.i-am dat sfaturi esentiale.atunci cand mergi intr-un club daca arata ca naiba o sa te si simti la fel din cauza privirilor in scarba care o sa ti se dea.dar daca arati cat de cat frumusica o sa te integrezi repede.am mentionat : NU mult machiaj ca o piti...un golss NU neaparat roz! cu ce-am gresit?