| NimicImposibil a întrebat:

am 16 ani si pana acum nu am mai sarutat o fata ..cum trebuie sa fac? e pentru prima oara cand sarut si nu prea stiu cum.un sfat? dau funda urgent va rooog.

Răspuns Câştigător
| Music4life a răspuns:

Iti lipesti buzele de ale ei si le miscati in tandem, o poti musca usor de buza usor sau sa-i sugi putin buza, poti sa-ti misti limba gen tornada sau poti sa bagi si sa scoti ritmic limba din gura ei. Asta vei face tu pe loc fara explicatiile mele pentru ca este ceva instinctiv.
Bafta!

10 răspunsuri:
| grapefruit914 a răspuns:

Te apropii, te uiti la ea si o saruti
cei asa greu

| NimicImposibil explică (pentru grapefruit914):

Cum?

| TwYsTz a răspuns:

rolling on the floor omule trebuie sa fie dela sine! nu-i greu deloc! Si foarte imporatnt nu trebuie sa ai emotiii! da de curiozitate cati ani ai?: O

| Cristian20034 a răspuns (pentru grapefruit914):

Da cum zice graprefruit914 asa e

| Emmeii a răspuns:

Bună.
Nu este nici o modalitate prin care să te ajutăm noi. Totul o să vină de la sine, nu o să fie nevoie de altceva!
O zi bună să ai.

| Christian1000 a răspuns:

Nu exista o regula a sarutului. Totul vine din instinct. Dar daca vrei sa stii diferite feluri cauta pe youtube happy Funda?

| NimicImposibil explică (pentru grapefruit914):

Dar stii dc nu imi apa comentariile? aici imi spune ca am 6 raspunsuri

| NimicImposibil explică (pentru TwYsTz):

16 frate

| ktlina a răspuns:

Pai pentru inceput ia o perna sau i-ati palma si treci in actiune si dupa ce simpti ca esti rady poti s-o saruti si pe ea nu e asa de greu cum pare.Nu e nevoie o explicatie precisa ca doar nu suntem roboti.Trebuie sa iti vina tie original modul in care s-o saruti happy

| 666PartyWithTheDevil a răspuns:

Baga-i limba in gat rolling on the floor