Va cam grabiti, plus ca tu esti dispus sa primesti, dar nu esti dispus sa dai!
Ar trebui sa te gandesti si la placerea ei, nu numai la a ta!
Asta e motivul pentru care sexul trebuie facut initial, folosindu-ti capul de pe umeri...no offense!
Sa fii constient ca un lucru odata facut, atrage un altul, o necesitate odata indeplinita creeaza o alta si uite-asa o sa va treziti ca faceti sex din curiozitate si nu veti stii nici voi cum de s-a intamplat!
Bineinteles si in mod obligatoriu veti folosi prezervativ, indiferent ce fel de sex va trece prin minte sa abordati.
Desi, raman la parerea mea.
Va grabiti!
Bună.
Nu toată lumea acceptă să facă sex oral.
Dar dacă v-aţi hotărât să o faceţi, puteţi prima dată cu prezervativ, pentru a evita gustul poate neplăcut. Totul ţine de igiena voastră, şi să nu ejaculezi în gura fetei, că sigur o vei scârbi. Dacă ea îţi face ţie, ar fi frumos ca şi tu să îi faci ei.
Da cu siguranta trebuie sa folositi prezervativ este cel mai sanatos lucru.
Depinde de fiecare barbat ce il satisface cel mai mult sex oral sau o partida de sex, cel mai frumos si romantic este sa faci dragoste sanatate si fericire va doresc iubitiva mult!
Dacă ești virgin e nașpa sexul oral. Vrei să te dezvirginze cu gura? Serios acum... Și boala sexuală o poti avea indiferent daca faci sex sau nu. De ex sida o poti lua daca ai avut contact cu sangele contaminat, hepatita ABC le poti lua daca te-ai sărutat cu un partener contaminat. Si prezervativul trebuie să-l folositi pentruu a nu rămane insarcinata. Și cu virginitatea, daca vrea să-ți facă sex oral probabil n-ai fost primul. Daca esti virgana nu esti sfantă, exista sex anal si oral. Acum eu ti-am zis asta să nu fi 100% pe ea. Nu zic că nu ești primul.
Sexul Oral cu Prezervativ e o tampenie.De ce iti mai face, pentru ca nu o sa simti nici o placere. Categoric fara dar eu spun ca sa fie Reciproc, astfel o sa simta si ea mai oki.Fa-i si tu si o sa fie o senzatie unica.