| lulus9695 a întrebat:

Am 17 ani abia impliniti, prietenul meu are 16 ani este mai mic decat mine cu 10 luni. Suntem impreuna de 1 an si 5 luni iar eu nu stiu daca este momentul potrivit sa mai facem un pas amandoi, imi este frica ca dupa aia sa se comporte diferit cu mine desi el spune ca ma iubeste mult dar si eu il iubesc ...sigur asa este dar am mai vazut cazuri dar totusi ma gandesc ca daca a stat cu mine 1an si 5 luni si l-am tinut pe uscat. Voi ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| Claudia15Maria a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa faceti si urmatorul pas dar fii atenta. Daca se comporta diferit in bine atunci e bine daca in rau nu trebuia sa il faci.Ininte gandeste-te daca tot te bate la cap nu il face va fi de rau dar daca este mereu de acord cutine in orice privinta atunci totu va merge struna.Ok sper ca te-am ajutat.Dai si funda?

9 răspunsuri:
| Eu93llr a răspuns:

Parerea mea este ca daca a stat cu tine 1 an si 5 luni "pe uscat" cum spui tu, te iubeste dar cu toate astea tu trebuie sa hotarasti ce anume vrei sa faci. Daca te simti pregatita si il iubesti, o poti face, de ce nu. Dar daca nu simti asta nu o face, pentru ca sa nu iti para rau mai tarziu. El te va astepta atata timp cat va fi nevoie daca tine la tine cu adevarat. Acum sa nu exagerezi, ca poate pana la urma se va duce la alta sa ii satisfaca nevoile.tongue De multe ori acest lucru poate face ca o relatie sa mearga mult mai bine decat inainte. Te puup:*

| YukyPuky a răspuns:

Daca tu nu te simti pregatita nu fa pasul asta ar putea sa iti para rau mai incolo:*

| chazz a răspuns:

Cum crezi tu, eu zic sa-l bagi acolo unde e "cald si umed" :X.rolling on the floor
Numai bine!

| Lexiiii a răspuns:

Esti in aceeasi situatie ca mine. Numai ca eu am 16 ani si el 17. Si tot de un an si 5 luni suntem impreuna. Uite eu zic sa incerci. El ti-a demonstrat ca te iubeste. A stat cu tine atat timp si nu ti-a cerut nimic. Nu a stat numai ca sa faceti ceva cum sunt majoritatea baietilo. Nu stiu aici e vorba si de incredere. Nu stiu trebuie sa fi si tu pregatita sa vrei asta, nu sa o faci ca pe o obligatie. Eu iti zic sa incerci, asta am sa fac si eu. Succes!

| stronzzo a răspuns:

Pai zii ca nu, si o sa te lase,eu cred ca merita ceva dulce dupa atata timp,nu?,iar tu daca nu crezi ca te iubeste nu ii da nimic, totul este sa nu ii dai aere, ca atunci incep dramele, fa o norma intre tine si el, zii si lui ce a vazut ca s-a intamplat la altii si zii sa promita ca nu o sa se intample si la voi ...vezi reactia

| lulus9695 explică (pentru Claudia15Maria):

El a spus ca va astepta pana voi fi pregatitata

| neutrino a răspuns:

Atunci cand ai mancarimi, nu exista decat o singura solutie. Se pare ca dorul fetelor de a deveni femei este de neoprit.

| madalinamadu a răspuns:

Daca el a asteptat ca sa fi tu pregatita inseamna ca tine la tine, nu cred ca un om ar pierde 1 an si 5 luni din viata doar pentru asta...

Răspuns utilizator avertizat