| rubyyy a întrebat:

am 17 ani cu o luna in urma m-am despartit de prietenul meu,iar acum sunt in depresie nu stiu cei cu mine sunttrista,refuz orice baiat,cu prietenii nu vb, cu parintii la fel doar stau in fata calculatorului cu castile in urechi, suna straniu la asa o varsta sa suferi din dragoste dar asta este datiimi vreun sfat va rog!

6 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Rabdare, mai multa judecata, incredere in tine si cel mai important incearca sa devii rationala.

| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

Mobilizeazate si nu mai dispera, esti la varsta la care trebuie sa te apuci sa inveti pentru admiterea la facultate unde te va astepta dulcea perioada a studentiei, vei strabate o gramada de cearsafuri, iesi cu colegele in club, te imbeti, petreceri in camin, mergi la cursurri, inveti pentru examen. relatia s-a terminat gata, relatiile serioase la varsta ta nu au nici un rost.

| Kriss96 a răspuns:

Stiu persoane care au trecut prin asta si timpul i-a vindecat. Trebuie doar sa lasi sa treaca timpul. O alta chestie pe care o stiu de la orele de psihologie ar fi sa te gandesti bine de ce suferi. De multe ori suferim fara sa ne dam seama de ce. Avem impresia ca suferim de dor dar uneori se intampla sa nu fie asa. Odata ce sti exact de ce suferi poti incepe sa te gandesti cat mai mult la asta pana cand nu o sa vrei sa te mai gandesti. Oamenii au impresia ca daca nu se gandesc la o persoana sau o problema o sa uite de suferinta. Nu este asa. Daca te abti din plans vei plange mai rau la un moment dat nu? Tot asa psihologia a dovedit ca daca te gandesti la un lucru foarte mult timp vei uita de acel lucru. Nu te forta sa uiti, sa iti ocupi timpul cu altceva pentru ca asta nu ajuta

| rubyyy explică (pentru Kriss96):

Incerc sa fac altceva dar gindul nu ma poate duce in alta parte iar mama ma duce si la psiholog dar de la asta imi este sinca mai rau!

| Alin1415 a răspuns:

Sunt cam in aceeasi situatie. Hai sa vorbim!

| Oana92 a răspuns:

Iesi cu prietenii chiar daca nu ai chef. Pofta mai vine si mancand! Impune-ti sa iesi din casa si sa iti ocupi timpul cu ceva care te binedispune. Nici nu e indicat sa iesi acum cu un alt baiat, asteapta sa te vindeci, dar cum am spus, iesi cu prietenii, fa orice, dar nu mai sta singura in casa! La inceput o sa fie greu, e drept, dar ai sa vezi ca incetul cu incetul o sa treaca! Curaj! happy