| modulu a întrebat:

Buna am 17 ani, de curand am descoperit ca imi place de vecina mea care are 14 ani,e foarte dezvoltata si ma inteleg bine cu ea, o mica problema ar fi e aceea ca e sta in alt oras si ne intalnim decat in vacante si in weeke-nduri.CUM am mai spus ma inteleg foarte bine cu ea dar de ceva timp nu mai vorbeste asa mult cu mine,nici pe messs la fel cum faceam inainte,dar eu am intrebat.o daca a patit ceva sau daca am suparat.o eu cu ceva si a zic ca NU, e totul ok.Peste putin timp ea va veni in vacanta in orasul meu si nu stiu cum sa ii zic ca imi place de ea,sa iti spun ca o iubesc.,ea zicea ca nu are iubit,dar nu stiu cum sa ii zic, poate ca se va supara pe mine daca ii voi zice ca o iubesc si tin la ea.Cel mai bun raspuns primeste funda :* va rog ajutati-ma

Răspuns Câştigător
| Addah a răspuns:

Poate s-a plictisit deja de tine. Oricum nu-i spune c-o iubesti, o sa se sperie. Spune-i ca-ti place de ea, intreab-o daca si ei ii place de tine. Daca nu primesti raspuns favorabil nu dramatiza, ai rabdare. Momeeentan incearca sa fi si tu putin mai rece cu ea dar da-i de inteles ca esti acolo daca are nevoie.

2 răspunsuri:
| Denii_2893 a răspuns:

Stii ceva? Spune-i totul din inima, cum simti tu daca simti ca o iubesti spune-i ca o iubesti daca simti ca iti place de ea asa spune-i! Faci cum vrei tu dar spune-i! M-am saturat ca in ziua de astazi toata lumea sa isi ascunda sentimentele de iubire dar ura, crima violul etc.se petrec sub lumina soarelui!

| modulu explică (pentru Addah):

Si eu cred ca s-a plictisit de mine sad