| Elenamiki a întrebat:

Buna am 17 ani nu sunt virgina mama vrea sa ma duca la ginecolog? cat ma costa ca ginecologul sa nu ii spuna mamei ca nu mai sunt va rog mult ajutor. poate sa nu ii spuna nu-i asa adica sa o minta nu? PLZ AJUTOR ma da afara din casa daca afla asta

Răspuns Câştigător
| RedheadOnTheRun a răspuns:

Spune-i mamei tale sa treaca pe la psiholog in timp ce stai tu la control la ginecolog. Are mare nevoie.
Ce sa-ti spun...calmeaza-te si vorbeste cu mama ta, spune-i ca toata treaba asta e o umilinta pe care nu o meriti si sa aiba incredere in tine. Nu te poate obliga sa mergi, ce-i in capul ala al ei? straight face
Daca atata minte are incat sa te oblige/ameninte, vorbeste cu medicul (ca oricum mama ta nu va intra cu tine) si spune-i ca mama ta e o nebuna obsedata si ca ti-ar face mari probleme daca ar afla adevarul. Oricum, in mod normal un medic in ziua de azi nu va accepta asa ceva.
Fereasca! straight face

19 răspunsuri:
| CatalinaMA a răspuns:

Ar fi de preferat, daca ai avea posibilitatea sa discuti tu cu medicul si sa ii explici situatia sa nu ii spuna mamei tale, treci inainte pe la el si vorbeste, poate te intelege happy eventual daca e femeie ii iei ceva. succes!

| Rusu_Bogdan_1998_a1Oq a răspuns:

Nu te da afara de nicăieri, stai linistita, oricum daca nu avea siguranta 99% nu te ducea... Doar nu crezi ca doctorul se risca pentru 1 milion, 2 cat poti tu sa dai...

| SergiuBoss11 a răspuns:

Iti meriti soartawinking

| ManTheMan8 a răspuns:

In jur de 200 lei...

| BaiatDeGaşcă a răspuns:

Nu ar face asta, adica daca ii bagi nu stiu 100-200 de lei dar mai bine ii spui tu mamei tale ca nu mai esti virgina si gata oricum ai 17 ani!

| Stroker a răspuns:

Asta-i viata daca ti-a placut sa te hazardesti cu calaii.

| KodrutZ a răspuns:

Poate gasesti un ginecolog care sa te scarmene un pic contra minciunii. A, te da afara din casa? Foarte bine. Esti fata mare acuma, fugi la produs. Te-a mincat, te-ai scarpinat, acuma ia si suporta consecintele.
@Redhead: Are 17 ani, incaseaza alocatie, e minora, deci maica-sa poate sa o duca unde vrea ea, in principiu. Bine, cel mai probabil ca e vorba de vreo incuiata crestinopata care nici macar nu a discutat cu fiica-sa suficient despre sex, dar asta e alta poveste.

| corbulalbrosu a răspuns (pentru RedheadOnTheRun):

Tu chiar crezi ca un medic ginecolog s-ar putea preta sa se comporte asa?

| RedheadOnTheRun a răspuns (pentru KodrutZ):

Chiar si minorii au drepturile lor, ca si ei sunt tot oameni. Ce-s tampeniile astea cu vizitele la ginecolog? Si la 17 ani, iti zic eu ca nu-i obligata sa mearga la ginecolog sa-i umble prin...degete, daca nu vrea. Mai ales sub amenintare straight face Sa fii mama nu-ti da dreptul sa iti bati joc de copilul tau, sa il umilesti sau sa-l traumatizezi psihic.
Mai bine cum am zis eu, sa o trimita pe femeie la un psiholog, sa o caute la... minte.

| KodrutZ a răspuns (pentru RedheadOnTheRun):

Au, au, dar cu atitudinea asta din partea ei. nu prea merita nici un drept. Daca ar avea o relatie mama-fiica normala si SINCERA, nu s-ar ajunge la astfel de rahaturi.

| KodrutZ a răspuns (pentru RedheadOnTheRun):

P.S. De pe la 16 ani in sus o sa ii dau fiica-mii 2-3 prezervative cind pleaca de acasa seara, nu o sa o amenint ca nu mai are ce cauta sub acoperisul meu daca o prind cu rozeta ciobita.

| bogdanForever a răspuns:

Daca te da afara, am deschis un hotel special pentru astfel de cazuri. Este absolut gratuitwinking

| RedheadOnTheRun a răspuns (pentru KodrutZ):

Cam ai dreptate, dar e greu sa ai o relatie mama-fiica cu o astfel de mama. Pot spune ca relatiile astea perfecte de prietenie intre mama si copil depind mai mult de mama, cel putin la inceput. Daca n-ai incredere in ea, ca stii ca nu te poate intelege si te judeca si are mentalitatea unei cizme, te refugiezi in alte parti. Iti zic eu, din experienta laughing

| peticel20 a răspuns:

In primul rand, nu te costa nimic, e vorba de confidentialitatea doctor-pacient.Cand intri in cabinet, specifica-i doctorului ca vrei sa fii consultata singura sau deloc (si e obligat sa o scoata pe mama afara), iar cand iese ii spui doctorului adevarul si ca apelezi la aceeasi etica de confidentialitate doctor-pacient ca sa nu-i spuna mamei.Mai departe stie doctorul cum sa abereze ca sa nu ii spuna mamei tale, avand in vedere ca nu esti singura care a trecut vreodata prin asa ceva.Bafta!

| KodrutZ a răspuns (pentru peticel20):

Cred ca aberezi. Nu de alta, dar doctorul e dator sa spuna PARINTILOR despre afectiunile copilului adus la consultatie. Daca nu e pe picioarele ei, se cheama ca e copilul ma-si. Acuma ca lipsa unui himen intact nu e afectiune, asta e partea a doua...

| peticel20 a răspuns:

Kodrutz...ai dreptate.Medicul este dator sa spuna parintilor despre afectiunile copiilor, dar virginitatea NU ESTE o afectiune.Cum ai zis si tu e partea a doua. Daca este o boala grava, este de obligatia doctorului sa anunte parintii, ori virginitatea e discutabila.

| HappyFaceXoX a răspuns:

Nu e o chestie anormala sa nu mai fii virgina la 17 ani. Spune-i mamei tale ca nu mai suntem in 1990 si fetele nu mai sunt virgine pana la casatorie. Vremurile se schimba, oamenii se schimba, obiceiurile se schimba... Daca nu poate intelege asta inseamna ca nu vrea sa accepte modernizarea.Traim in secolul 21 pana la urma.

| Elenamiki explică:

Va multumesc tuturor de raspunsuri nu prea stiu ce si cum sa iau in calcul ca sunt pareri impartite. va multumesc mult si sper sa nu patesc nimic nici eu nici prietenul meu.

| Happyjump a răspuns:

Oricum o sa afle, probabil o sa ajungi in Africa. Ai putea sa discuții cu ginecologul, de preferat sa fie unul înțelegător, cu bani nu merge.