Depinde de organismul fiecaruia, depinde de himenul tau daca este elastic sau nu.La unele persoane doar la altele nu.Iar frica e un factor ca nu esti pregatita inca.Ar trebui sa faci asta cand te simti pregatita nu cand spune prietenul tau! Poti vorbi cu el sa ii spui ca nu esti pregatita, iar daca te iubeste te va intelege.In cazu in care te hotarasti sa o faceti documenteazate si nu uitati sa va protejati. Good luck:*
Se spune ca doare foarte putin doar la inceput, depinde de organism. Daca iti e frica sfatul meu este sa mai astepti pentru ca daca in timpul actului tu te panichezi te poti bloca si astfel ****** lui va ramane blocat in ******* tau. cel mai bine e sa astepti pana vei fi pregatita
Nu o face daca el te obliga, preseaza si daca nu te simti pregatita.
Nu trebuie sa-ti fie frica.
Cat despre durere, depinde de fiecare fata.Un pic tot o sa te doara si iti va curge sange.
Tu nu trebuie sa faci nimic, decat sa fii relaxata.
Oricum, vizioneaza acest video ca sa vezi cate boli poti lua : http://www.youtube.com/watch? v
=Lo6M4NddxeI&feature=related
Pe mine personal m-a durut fooarte tare.probabil nu am fost excitata indeanjuns nu mai tin exact minte oricum eram si speriata si incordata dar stiu ca m-a durut si a 2 zi dupa dezvirginare.dar mie nu mi-a curs niciun strop de sange.ps:nu uita sub nici o forma prezervativul
E usor trebuie sa fi pregatita sa zici pot s-o fac e normal la, varsta voastra dar daca nu esti pregatita nu o faci cum simti tu
Sange nu curge intotdeauna, depinde de organism, iar daca te va durea sau nu, depinde de el si de tine! ca sa nu te doara, trebuie sa fi excitata foarte tare si relaxata, el trebuie sa te ia incet, sa nu fie brutal, cand ii zici tu sa se opreasca, asa trebuie sa faca, stai linistita ca nu a muri nimeni din asa ceva! cunosc cazuri care nu au simtit nici o durere, numai placere, asa ca relaxeazate si lasate purtata de val, nu te speria ca nu-i mare branza!
beausingurlamasamea întreabă: