Intarzierea aparitiei menstruatiei se poate datora atat starii tale de neliniste continua cat si a stresului acumulat. Efectele adverse ale pastilei Pastinor se pot manifesta de acum incolo inca chiar si 6-luni prin sangerari intre menstruatii si aparitia acestora in mod cu totul aiurea la date la care te-ai astepta cel mai putin. Consider ca vinovata de intarziere este pastila nici decum o sarcina ipotetica. Deoarece intarzierea a depasit 7 zile, ai putea sa-ti faci si un test de sarcina insa doar cu scopul sa-ti redea linistea sufleteasca.Multa sanatate.
Dereglaj hormonal se numeste din cauza stresului. O sa vina in forta de nici ppe picioare nu va putea sta.
Nu iti pot spune cu certitudine "nu esti insarcinata", dar este foarte improbabil sa ramai insarcinata avand in vedere ca acum 3 luni ai luat pilula si ati folosit prezervativul mereu.
Stresul este unul din factorii care influenteaza mult aparitia menstruatiei.
Avand in vedere aceste doua argumente:faptul ca ai luat anticonceptionale si esti si stresata putem concluziona ca nu esti gravida.
Astăzi, dupa cum am zis, mi-am facut un test de sarcina că să fiu eu împăcată, și- asa cum ma așteptam- a fost NEGATIV!
E posibil va luna aceasta să nu imi vina deloc?