Ma, asculta aici toti baietii ne dorim sa avem o fata care sa fie buna si nu stiu ce dar daca el te iubeste crezi ca pentru niste amarate de vergeturi o sa te lase? Stai linistita si vezi'ti de viata. Eu sincer chiar daca as vedea asa ceva la prietena mea pe care o iubesc nebuneste, niciodata nu m'as schimba fata de ea pentru niste vergeturi! asa ca succes! si ai grija de el... sa va tina :*
Daca te iubeste va accepta totul la tine , nu toti suntem perfecti .
ai grija ce vei face pt.ca fiecare lucru il facem in viata va avea repercursiuni fie bune sau rele.
daca tu crezi ca te iubesti si vreti sa faceti sex este treaba voastra, va recomand sa o faceti protejat .
Numai bine!
sper sa nu dai de unul care vrea doar sex.
P.S:daca doresti sa scap de acele lucruri inestetice poti :face exercitii, tii o dieta, operatie.
informeaza-te pe nettotul e gratis...
ambitie si rabdare sa ai si vei scapa de lucrurile inestetice de care spui tu.
Doamne sa fim seriosi...ai o varsta deja! lasa rusinea de o parte! daca te iubeste te iubeste asa cum esti grasa, slaba, urata, frumoasa etc! simtete bine in pielea ta si traieste clipa daca te hotaresti si il iubesti dar protejandu-te! bafta!
Stinge lumina si el isi va inchipui ca face sex cu cea mai frumoasa fata. Atunci cand vei aprinde lumina, surpriza, esti femeie.
Si inca ceva... ai avut tupeul si curajul sa iti arati defectul pe un site, e un lucru mare! asa ca fata de prieten nu ar trebui sa ai nici un secret! asa ca, sa te simti mai bine ii spui dinainte, daca asta te linisteste!
Pai ai 18 ani e normal sa iti incepi viata sexuala. Daca a stat 4 luni poate tine la tine deci as putea sa scot din discutie faza aia...o face cu tine si dupa se face ca nu te stie.Pentru vergeturi cauta si u o crema cv dar oricum se v-a uita mai mult intre picioare .
Multumesc.el se comporta foarte special cu mine, tot timpul imi zice ca sunt cea mai frumoasa fata, ca nu trebuie sa ma ingrijorez pentru ca arat foarte bine.dar el zice asta pentru ca nu m-a vazut in ipostaza goala.stiu ca ar trebui sa nu ma streseze gandul ca o sa ma vada goala, dar ma tem sa nu fie dezamagit.adica el ma considera aproape perfecta, ceea ce nu e asa.
Atunci imi permit sa iti spun k esti un pic fraiera la faza asta! Daca el te considera perfecta ce mai astepti? te iubeste il iubesti vreti sa faceti sex foarte bine, face'ti nu mai vad nici o problema. Asculta cand un baiat spune ca esti perfecta inseamna ca in viziunea lui deja a gasit persoana cea mai potrivita pentru orice... mai ales pentru o seara de neuitat!
Da,el imi zice ca sunt perfecta, dar e pentru ca nu stie ca am vergeturi. daca ar sti ca le am, nu m-ar mai considera asa.o sa fie dezamagit.eu ii tot spun sa nu exagereze, ca nu sunt asa cum ma vede el. poate sunt fraiera, dar cred ca daca am face dragoste, nu as putea sa ma relaxez.m-as gandi doar la asta...
Ma asculta'ma un pic lasa complexele astea... astea sunt prostii sincer. Uite fac un pact cu tine! Daca el se desparte de tine nu mai ajut pe nimeni de pe TPU. Dar daca am dreptate nujtyu vreau decat o multumire, ca pentru asta ajut! Du'te vorbeste in special despre acest complex al tau explica-i de ce iti e frica ( ca el sa nu se schimbe fata de tine) si pe urma ii spui ca il iubesti asa cum e el. Si pe urma eu zic k e totul bine!
Nu e vb ca o sa se desparta neaparat, dar o sa isi schimbe atitudinea.
Hei....pentru vergeturi... cea mai practica solutie este laserul fraxel care a aparut si la noi in Roamania. http://www.drnedelcuioan.ro/tratamente-si-tehnici-speciale/vergeturile
Sunt cam multi banuti dar cine vrea cu adevarat, si-i castiga.
Pai si explica-i si chestia asta! eu incerc sa te ajut cat pot dar esti prea complexata de vergituri. Am mai avut o prietena, genul tau si tocmai din motivu complexului ei tot ea s-a desp de mine; acum e alegerea ta ce vrei sa faci eu zic sa iti cotinui viata esti deja majora, ai liberul arbitru' esti idependenta, deci eu te sustin in tot ce faci.
Imi pare rau pentru experienta ta anterioara.recunosc,sunt comlexata de felul in care arat.si e pentru ca traim intr-o lume in care aspectul fizic este foarte important.eu nu vreau sa fiu asa, si nici el nu e asa, dar e baiat.si nu e virgin.asa ca atunci cand o sa vada ca nu arat ca celalalte fete, o sa isi schimbe parerea banuiesc.acum nu pot sa fiu sigura ca asa o sa fie.ideal ar fi sa ma insel.
Cel mai bine e sa vorbesti despre asta cu el! atat iti spun! asta trebuie sa faci!
Multumesc pentru implicare.o sa vorbesc cu el, cand o sa se iveasca ocazia.
Daca te iubeste o sa te accepte asa cum esti cu vergeturi, si ca sa nu ai asa mari emotii daca mai ajungeti la pasul acesta stinge lumina o sa te simti mai bine.
Ce ar fi sa astepti intai sa te casatoresti? Ca dupa ce depune juramantul de iubire pana la moarte nu mai are ce sa faca. Si tu vei fi impacata ca respecti cuvantul Lui Dumnezeu.
Barbatii nu pierd nici macar 0, 1 la suta timp sa se gandeasca la chestii de genul asta cand fac sex. Deci stai calma ca nu va fi absolut nici o problema ca ai niste vergeturi )
Iubeste-te pe tine, ca daca nu o faci tu, nu o va face nimeni
Daca vrei sa mergi mai departe lasa emotiile deoparte, nimeni nu e perfect si nu cred ca te va parasi din cauza vergeturilor
Daca spune ca te place inseamna ca te place.
In momentul in care faceti sex nu se va mai gandi el la vergeturi.
Daca vrei o poti face cu lumina stinsa
Nu o sa se gandeasca la ele, dar o sa le vada.si in mod normal nu o sa imi zica ca nu ii place cum arat, insa nu o sa fie la fel de atras de mine.
Fiind fata inteleg ca nu stii cum gandesc baietii si iti mai explic o data.
In momentul ala el va fi atat de excitat incat nici nu va sti ca tu ai vergeturi.
El fiind incepator nu trebuie sa te gandesti la asta.
Baietii nu se gandesc la vergeturi asa cum va ganditi voi fetele.
Si sa fii sigura ca si el are unele temeri in legatura cu penisul lui.
Nu e incepator, el.si are si un simt foarte bine dezvoltat al observarii.deci,nu prea cred ca nu o sa le vada
Daca te iubeste, te iubeste si cu haine, si fara, la urma urmei barbatul e atras sexual de femeie