| thelowe a întrebat:

am 18 ani jumate si sunt intr-o relatie cu iubitul meu de 4 luni. evident am avut asa zisa discutie.eu sunt virgina.nu cred ca sunt pregatita sa o fac.sau sa ma simt bine in acel moment incat nu consider ca arat bine, desi el zice ca ii place foarte mult cum arat.am niste vergeturi care ma fac sa ma uit cu greu in oglinda, pe sani si pe sold.sunt complexata de acest lucru si ma tem ca,daca o sa facem dragoste, nu o sa mai fie asa incantat de felul in care arat.cand ma saruta sau mangaie ma simt foarte bine si ma face sa imi doresc sa merg mai departe, dar gandul sa ma vada goala ma cam face sa am mari emotii.

Răspuns Câştigător
| ValyCoolBoy a răspuns:

Ma, asculta aici toti baietii ne dorim sa avem o fata care sa fie buna si nu stiu ce dar daca el te iubeste crezi ca pentru niste amarate de vergeturi o sa te lase? Stai linistita si vezi'ti de viata. Eu sincer chiar daca as vedea asa ceva la prietena mea pe care o iubesc nebuneste, niciodata nu m'as schimba fata de ea pentru niste vergeturiwinking! asa ca succes! si ai grija de el... sa va tina :*

31 răspunsuri:
| thelowe explică:

Cred ca pana la urma ma prea ingrijorez. daca ma iubeste, nu mai conteaza asta atat de mult.nimeni nu e perfect.