Sfatul meu e sa nu disperi. Majoritatea relațiilor care se întemeiază în liceu nu durează pentru ca oamenii se schimba destul de mult în perioada asta.Te înțeleg, nici mie nu îmi place ideea sa fiu cu nu știu câți, unu și bun.Dar hei? Cum vei știi dacă îți place cu adevărat savarina, pana nu guști și eclerul? E posibil sa iti dai seama ca îți place mai mult eclerul.Nu vreau sa para o comparație stupida, însă ce vreau eu sa spun e ca nu vad nimic rau în faptul ca nu ți ai găsit marea iubire în liceu. Iubirile în liceu mai ales au scopul de a te maturiza și a ți da seama ce vrei un adevarat.Ti ai pierdut timpul cu acel băiat pe care nu îl iubeai și acum ești atât de însetatata de dorința aceea pe care ai vrea sa o simți, pentru ca nu ai simțit o.Iti recomand sa te concentrezi pe bacalaureat, sa ieși cu prietenii, sa faci sport și sa te apuci și de un hobby dau ai timp.Iesi și Fă-ți prieteni noi, cauta întotdeauna persoane de la care ai ceva bun de învățat. Dragostea o sa apară neașteptat în viata ta, pentru ca tu lucrând la tine ți o vei atrage.iti canalizeze energia pe cuplurile deja existente, dar nu te gândești la avantajele de a nu fi într o relație. DA O relație e frumoasa și îți aduce bucurie dar pentru asta îți trebuie o persoana potrivita care sa te accepte și cu care sa evoluezi. Ai atât de mult timp pentru tine, iar tu îl irosești fiind geloasa pe cupluri O sa ai timp la facultate grămadă sa îți faci o relație serioasă. În liceu e greu pentru ca multi băieți vor sa se distreze fără sa se implice serios în relație, și nu trebuie sa ii judeci, e alegerea lor. Unii se maturizează mai greu, dar o vor face și ei, într o buna zi. E bine ca ai pretenții de la tine, decât cu un prost care nu te respecta, mai bine singura, cu planuri și vise mărețe de viitor.Multa bafta!
Va lingeati si-n fund, cumva, cu botu' ala?
Tu, saraca, esti un ingeras, dar ai parte numai de fitosi... oare de ce-mi suna asa cunoscut, ma-ntreb?
Esti fie prea urata, fie prea fitoasa, ceau.
Meriti funda, acum se va vedea adevarata fata a domnisoarei daca iti da sau nu funda, oricum foarte bun
Mi-a spus cineva, nu spui cine, persoana importanta: "ai rabdare, cea care este a ta, te asteapta". Io n-am avut rabdare si am cautat si am cautat, printre bune si rele (nu totdeauna a fost usor sau frumos), dar in cele din urma am gasit-o. Cred ca fiecare are istoria lui, trebuie sa ai rabdare. Ai sa simti cand Ea este jumatatea ta si ca ai gasit-o. Pana atunci traieste si te pregateste (trebuie sa pui si tu cealalta jumatate). Merita!
Cu primul băiat cu care ai să faci amor, cu acela vei simții iubirea adevărată!
La facultate lucrurile vor sta altfel. Vei cunoaste multe persoane interesante. Si niciodata sa nu te avanti intr-o relatie doar pentru ca cineva insista ca va potriviti, este doar parerea unei persoane care nu are nicio treaba cu relatia in sine. Cred ca asta a fost greseala ta. Poate nici nu cauti o relatie ci doar afectiune.
Fata draga nu stiu cum sa iti spun eu tie dar tu nu ai deloc viata sociala.viata ta se limiteaza la TPU si probabil mersul pe la scoala eu stiu Facebook si tot ce mai poti gasi pe W.W.W. tu ai intrebari legate de orice si din cate vad problema ta pricipala este ca tu nu ai un prieten si nu te simti in rand cu lumea din cauza asta. Sfatul meu este urmatorul:
-prima data si prima data incearca sa fii o fata populara ca la barbati li se intoarce cand vine cate una cu nasul pe sus
-apoi incearca si tu sa mai iesi din casa ca intre patru pereti si un monitor sigur nu ai sa iti gasesti jumatatea(de parca a gasit-o vreo careva)
-si fii si tu putin mai tupeista cand iti place de cineva prindel de mana si zii "gata al meu esti fie ca vrei fie ca nu vrei"