Ai intrebat si eu ti-am raspuns. Bineanteles ca era o gluma. Am nepoti cat tine si nu ma intereseaza comentariile de prost gust.
In general, lucrurile vin de la sine. Incepe cu preludiu, pupa-l, linge-l, atinge-i zonele genitale, baga-i un deget in anus eventual. Sa stii insa, ca amandoi trebuie sa faceti clisma inainte, pentru a nu avea surprize neplacute ( caca pe penis gen) si v-as recomanda sa folositi si un gel lubrifiant de la durex ca sa pregatesti locul pentru penetrare
Prima data in mod obligatoriu se impune efectuarea unei clisme anale celui care urmeaza sa devina "fetit(z)ul" pentru a se igieniza atat anusul cat si colonul. De asemenea doar prin folosirea in mod obligatoriu a unui lubrifiant si neaparat a prezervativului puteti spera sa intretineti un sex satisfacator calitativ care probabil sa asigure obtinerea unor placeri nebanuite. Succes!
Dacă abia acum vrei să-ți începi viața, ce Doamne iartă-mă ai făcut în ăilalți 18 ani de când ai venit pe lume?!?
Cauta" speranta si vindecare pentru homosexuali. o sa te ajute. asta doar daca vrei
Trebuie sa gasesti persoana potrivita si sa ai tregere de inima altefel totul va fi in zadar.
Tu daca ai incepe cu un baiat, n-ar fi mai bine? *probabil ai inceput-o, nu ma intereseaza*