| Ionuț_Mădălin_1997 a întrebat:

am 18 ani si vreau sa incep viata, ce pot sa fac? Cum sa o incep mai bine cu un baiat? Adica si el vrea. si eu. dar nu stiu cum sa incep.

10 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Prima data in mod obligatoriu se impune efectuarea unei clisme anale celui care urmeaza sa devina "fetit(z)ul" pentru a se igieniza atat anusul cat si colonul. De asemenea doar prin folosirea in mod obligatoriu a unui lubrifiant si neaparat a prezervativului puteti spera sa intretineti un sex satisfacator calitativ care probabil sa asigure obtinerea unor placeri nebanuite. Succes!

| LoveSleep a răspuns:

Ai început-o acum 18 ani, n-o mai poți începe, dar poate vrei s-o termini.

| mihai69 a răspuns:

Dacă abia acum vrei să-ți începi viața, ce Doamne iartă-mă ai făcut în ăilalți 18 ani de când ai venit pe lume?!?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Madalin, sunt sigur ca vei gasi un baiat, pe gustul tau, cu care sa-ti incepi viata si apoi sa traiti fericiti pana la adanci batraneti! Bafta!

| wertori a răspuns:

In general, lucrurile vin de la sine. Incepe cu preludiu, pupa-l, linge-l, atinge-i zonele genitale, baga-i un deget in anus eventual. Sa stii insa, ca amandoi trebuie sa faceti clisma inainte, pentru a nu avea surprize neplacute ( caca pe penis gen) si v-as recomanda sa folositi si un gel lubrifiant de la durex ca sa pregatesti locul pentru penetrarewinking

| versatile a răspuns:

Tu daca ai incepe cu un baiat, n-ar fi mai bine? *probabil ai inceput-o, nu ma intereseaza*

| darrio2007 a răspuns (pentru versatile):

Ma bag. La tine. Stai?

| darrio2007 a răspuns:

Ai intrebat si eu ti-am raspuns. Bineanteles ca era o gluma. Am nepoti cat tine si nu ma intereseaza comentariile de prost gust.

| Eduard196 a răspuns:

Cauta" speranta si vindecare pentru homosexuali. o sa te ajute. asta doar daca vrei

| Harley18 a răspuns:

Trebuie sa gasesti persoana potrivita si sa ai tregere de inima altefel totul va fi in zadar.