Esti doar imatura!
Invata sa nu mai pleci dupa primul care-ti face cu ochiul si sa fii mai selectiva.
Hei!
Cu siguranta putem influenta oameni daca se lasa influentati si la randul nostru putem fi inlfuentati daca ne lasam influentati
In mod cert nu e altcineva responsabil de starea noastra, deci nu ei te-au facut sa suferi si nici tu nu i-ai facut pe ei
Consider ca ai de lucrat pe partea emotionala, exista si inteligenta emotionala care este foarte importanta, iar pe langa asta dezvoltare perosnala
Poti incerca la respirohelp unde primesti sedinte gratuite
Succes!
'am facut la randul meu persoane bune sa sufere dupa mine'. Observ ca o zici cu o oarecare mandrie... felicitari, esti o adevarata femeie! Tu, draga mea, nu te indragostesti usor, nu iti pasa de alalalt, tu doar te iubesti PE TINE de fapt. Tu cauti in el sa ti satisfaci nevoile psihologice de dragoste, NU sa iti pese de el. Vrei atentie, iubire, esti, de fapt, inseatata sa-l 'sugi' pe celalalt de energie. Cand primesti cele dorite, simti ca ala e dependent de tine si alea, nu te dezindragostesti, draga mea femeie, ci doar esti satisfacuta emotional si nu te mai intereseaza. Da, probabil mai sunt oameni care trec prin asta, exista foarte multe jeguri de femei si barbati pe aceasta planeta.
Da, la sânge, este probabil să ai HIV și e bine să nu răspândești boala așa că nu trebuie sa te înmulțești
Well, e ceva normal pana la urma. Mi s-a întâmplat odată ceva asemănător, probabil ca vrei afecțiune dar nimic mai mult. Eventual omite relațiile, poți primi afecțiune fără sa fi în relație zic eu :') pupici
Giulyana_Giuly_1991 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: