Hm, nu știu, depinde cum merge relația voastră general poate fi doar o pasă proastă, dar la fel de bine poate fi un semnal. Dacă e indiferent în general nu e un semn prea bun.
Se pare ca te-ai pricopsit cu un ghiolban badaran lipsit de sensibilitate si fara urma de romantism. Probabil ca ar fi cazul sa-ti cauti adevarata fericirea in bratele unui amant iubitor.
Poate ca nu il mai atragi :-( ati facut sex de prea multe ori inainte sau tot asa odata la saptamana?
Daca cineva ti-ar fi spus acum 1 an jumate ca diferenta de mentalitate si educatie, este foarte mare intre voi, fiind o diferenta intre voi de 13 ani si nu-i indicat sa te mariti cu unul cu care in cativa naisori nu vei mai putea comunica si avea o viata fericita, din cauza acestei diferente, te-ai fii pus in gura cu noi, dar acum ai ajuns singura la concluzia asta!
Din pacate, nu ai de ales! El este mult mai mare ca tine si probabil incearca sa-ti impuna ceea ce vrea el si mai ales cum vrea el. Daca nu se poate comunica cu el, nu-ti ramane decat sa taci sa se executi ce ti se cere, sau sa divortezi.
Da, stiu ca diferenta de varsta e destul de mare, dar noi ne intelegem foarte bine doar ca avem problema asta in legatura cu sexul. Imi este greu sa-l las, il iubesc foarte mult, este un barbat ce trage cu familia. Dar imi este greu si mie, daca la 19 ani fac sex 1-2 ori la luna, peste cativa ani o s-o facem o data la 1 an
Nu este indiferent. Ma saruta cand pleaca si vine de la munca. Imi aduce trandafiri, deci relatia noastra e destul de ok. Dar la subiectul sex...Imi spune ca vrea sedus, cand incerc sa o fac el incepe cu intrebari
Nu as putea sa-l insel niciodata. Il iubesc prea mult dar imi este si mi-e greu asa
La inceput o faceam aproape in fiecare seara. Apoi o data la 2 zile, apoi din 3 in 3 zile. Dupa aia 1 data la saptamana iar acum o facem o data la luna. Eu simt ca o face din obligatie
Da este adevarat, daca as putea da timpul inapoi... Dar pe o parte nu, pentru ca am o printesa de fata, si numai cand o strang in brate si ma striga "mama" toate durerile mele dispar. Stiu ca ar trebui sa ma gandesc si la mine.Dar nu stiu ce sa fac, el imi spune ca sunt obsedata de sex. Dar daca eram obsedata cum zice el plecam de mult la altul. Nu stiu ce sa fac sa nu mai fine asa de sever si inchis
Am 2 solutii. 1. imi dai numarul tau si te ajut eu incat problema cu 1-2 pe luna sa devina mai des )
2. asta e serioasa. te duci la el, ii dai 2 palme, il dezbraci, ii faci oral si pe urma te sui pe el si faceti sex normal. daca comenteaza ceva e fatalau si revii la numarul 1.
Saracul si batut di f***t. Nu pot sa-l oblig da faca ceva ce nu-si doreste
Buna,parerea mea este ca ori are amanta, ori este tipul de barbat caruia nu-i place sexul.
Daca il iubesti cu adevarat, trebuia sa-i spui adevarul atunci cand ai primit pachetul.
Nu cred ca ar avea pe altcineva. De la munca vine direct acasa. Ma inteleg destul de bine cu el, ma saruta ma imbratiseaza, imi aduce flori. Este destul de atent, dar cred mai mult ca nu prea ii place sa faca sex
Trebuia sa fie o surpriza, nu voiam sa banuiasca nimic. Nu puteam spune ce este inauntru.
In acest caz sunt sanse minime sa mai poti face ceva. Lucrurile treubuiau schimbate la inceput nu acum dupa ce aveti si un copil. La 35 de ani o sa mai doreasca sa aveti parte de intimitati de craciun si de paste...
Probabil ca ai dreaptate dar la inceput nu era asa. Dupa ce am nascut lucrurile s-au schimbat mult
Vad tot felul de povesti cai e varsta ca e pisica moarta, mai datio la jalea de varsta ca nu aia e buba, tot aruncati orice pe anii aluia sau aleia.Problema este ca el nu te mai place aia e tot, simplu direct si mai mult ce vrei? Nu te mai place si gata.Nu ai ce sa faci, daca nu te mai place ori are pe alta ori are in plan sa aiba alta, te asigur.Asa e cand te grabesti sa faci copii.Nu stiu cum o sa iesi de unde ai intrat, dar usor no sa iti fie.Imi pare rau dar se intimpla.Deci inca odata diferenta de varsta n-are a face absolut deloc.Cine iti baga povestile astea nu stie ce spune.
Incearca sa discuti cu el, sa-i spui ca ceea ce numeste el obsesie sexuala este de fapt o normalitate, discutati in legatura cu nemultumirile lui in materie de sex si poate asa o sa se schimbe lucrurile.
I-am spus ca ne despartim iar el mi-a spus ca o sa-i plang urmele etc.Mi se pare putin greu de crezut ca ar avea pe altcineva
Și tu chiar credeai că într-o relație vârsta nu contează? Îmi pare rău să-ți spun, dar la vârsta ta meritai un băiat adevărat, nu un cocalar cu 13 ani mai mare lipsit de afecțiune și care n-are habar ce înseamnă să aprecieze un gest de la o femeie...