| Ana0505 a întrebat:

Bună, am 19 ani și din greșeală iubitul meu a terminat la mine în gura și m-am speriat și am înghițit pot păți ceva?

15 răspunsuri:
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Hai ca esti culmea!
Da, poti pati asta
https://www.tpu.ro/......e-sexuala/

| Robert2526 a răspuns:

Ce crezi ca ai putea sa patesti? Sterge intrebarea asta si pune una mai interesata.

| JohnnydeFeer a răspuns:

Dureri in gat.

| Ana0505 explică (pentru Robert2526):

Nu trebuie sa răspunzi, de ce ești asa frustrat? Era întrebare pentru fete nu pentru tine

| Violleta2022 a răspuns:

Sa ajungi ditamai femeia la 19 ani si sa dai dovada de atata indolenta si prostie, rar imi este dat sa vad asa ceva.
Ai venit si ai intrebat acum 2 zile de asa ceva si acum vii sa ne spui ca tot ai facut-o, fara protectie, deci rea vointa si prostie.
Bineinteles ca vei lua toate bolile cu transmitere sexuala, pe care barbatul ala le are.

| Robert2526 a răspuns (pentru Ana0505):

Nu stii ce inseamna cuvantul "frustrat", e ok, mergem mai departe laughing)

A inteleg ca erai curios despre ce zic fetele... (zic curios pentru ca esti doar un onanist tampit care pune intrebari idioate).

Te faci de ras

| Emilian65 a răspuns:

Nu.

| doctorandus a răspuns:

Daca el n-are boli infectioase, nu patesti nimic.

| Remusopen a răspuns:

Nu,nu pățești nimic, ai luat câteva proteine naturale, bune!

| Maraa345 a răspuns:

Din prostie nu se moare dar nici bine nu o ducilaughing

| Ana0505 explică (pentru Violleta2022):

U vrei sa îmi zici mie acum ca nu ai primit niciodată în gura asta sa o zici la cine vrei u dar eu nu te cred

| Violleta2022 a răspuns (pentru Ana0505):

Cu asa mentalitate si prostie, vai de capusorul tau cum vei supravietii in viata.

| qbatique a răspuns:

Nu patesti nimic inca chiar este sanatos si contine multe vitamine. Si pentru cosuri este buna sa te faci pe fata. Nu este nimic daca ai inghitit daca chiar nu te deranjat gustul poti inghiti in continuare.

| Mindfulness a răspuns:

E bine că măcar ești frumușela foc că de deșteaptă ești frumoasăhee hee

| Ana0505 explică (pentru qbatique):

Nu am coșuri, nu m-a deranjat gustul deloc