...senzatia accea nu prea se poate explica este unica.Ai rabdare si vei vedea
@vasiledumitru ...ma sperii
mama ta nu a facut sex cu tatal tau sa apari tu pe lume?
cum sa zici asa ceva eu nu stiu.sincer ma sperie gandirea lui...
Cred`ca is sters raluca raspunsul. dar era ceva de genu sa nu faca sex...sa ramana virgina toata viata ei.nu stiu ce de dumnezeu:d mai complicat:-s
Draga mea, in primul rand, conteaza pers de langa tine, nu varsta. iti pot povesti din propria experienta, aveam aceeasi varsta cand mi-am inceput viata sexuala, cu un baiat cu care ma vedeam de o jumatate de an. prima experienta a fost fascinanta si probabil ca nu o voi uita niciodata. Iubitul meu mi-a pregatit ceva cu totul special: o locatie superba si o noapte unica in fine, au fost momente de neuitat si de neinlocuit, pentru ca sentimentele noastre erau profunde si reciproce. ca in orice domeniu, "prima data" nu este tocmai f placut, dar nu atat de dureros sau de rau cum spun uni. Conteaza ca acel baiat sa iti fie alaturi pe mai departe, astfel incat sa ramai cu o amintire frumoasa. Dumnezeu l-a luat de langa mine dupa doi ani. nu am regretat niciodata pasul facut si daca ar fi sa o iau de la capat, as face la fel ...alegerea iti apartzine, trebuie sa vina din interior, si nicidecum sa te sfatuiesti cu prietenele, etc.
Te-ai masturbat vreo data daca da ai vazut ca dupa ce te freci ceva tim ai o senzatie foarte placuta cate trece repede? inchipuieti acea senzatie tinand 20 min