anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 20 de ani și mi-am început viața sexuală abia de 8 luni de zile. Nu facem des (din cauză că nu avem timp), dar și când ne apucăm. îl sec pur și simplu și eu tot nu mă satur. Schimbăm prezervativ după prezervativ până obosește el.
Este o problemă de libidou? Se poate rezolva?
Nu simt nevoia să o fac, dar când ajung acolo nu mă pot opri.
Un sfat?

Răspuns Câştigător
| Korrawi a răspuns:

Bun, pai vorbeste cu omul sa-ti spuna cand nu mai poate, ca sa stii cand sa te opresti.
Daca e destul de rar, nu cred ca e problem. Daca avanseaza lucrurile, poate se muta el in orasul unde esti tu?
Dar nu te mai stresa, unii/unele au libido mai mare, altii/altele mai mic. Vorbeste cu el serios si daca nu are ceva impotriva, nu vad de ce nu ati continua.
Bafta!

19 răspunsuri:
| Korrawi a răspuns:

Poti incerca cu niste jucarii (vibrator sau dildo), daca oboseste el. Sau oral.
Nu e nimic in neregula daca ai libidou mai mare dect el, dar tine cont ca s-ar putea sa devina foarte obositor la un moment dat, pentru el.
Mai poti incerca sa o faceti mai des.

| Kyubii a răspuns (pentru Korrawi):

Tocmai asta mă îngrijorează. că îl suprasolicit!
Nu pot încerca jucării. nu mă excită absolut nimic în afară de el. Știu sună ciudat, dar așa sunt eu.

| Korrawi a răspuns:

Poti incerca sa mergi la doctor (endocrinolog/geniecolog poate? sau nu stiu). Iei ceva medicamente? care au efecte secundare asemanatoare cu ce descrii?

Nu iau absolut nicio pastilă.

| Korrawi a răspuns (pentru Kyubii):

Ok, dar tu ai orgasm(e)? Daca da, vorbeste cu el si vezi cat poate sa duca. 3 la rand este destul de mult. Acuma depinde si cat de des faceti asta, in fiecare zi sau o data pe saptamana sau? Daca el poate, si vrea, nu vad unde este problema.
Ideea e ca depinde de persoana. Daca tu asa simti, atunci aia e. Ori stai cu el, si te opresti cand oboseste, ori gasesti pe altcineva mai potent, ori mai luati o pauza (de cateva ore).

De obicei luăm o pauză de cel puțin trei ore.
Facem destul de rar, sunte din orașe diferite și suntem cu munca. Cred că și asta e o problemă la mine. Și poate că și faptul că eu sunt abia la început în domeniul ăsta...

| Korrawi a răspuns (pentru Kyubii):

Bun, pai vorbeste cu omul sa-ti spuna cand nu mai poate, ca sa stii cand sa te opresti.
Daca e destul de rar, nu cred ca e problem. Daca avanseaza lucrurile, poate se muta el in orasul unde esti tu?
Dar nu te mai stresa, unii/unele au libido mai mare, altii/altele mai mic. Vorbeste cu el serios si daca nu are ceva impotriva, nu vad de ce nu ati continua.
Bafta!

| Emilian65 a răspuns:

Saracul de el. Curand o sa-l epuizezi si ai mai vrea tu, dar el nu mai poate.

| Kyubii a răspuns (pentru Emilian65):

Știam și eu asta. întrebarea era ce să fac eu?

| Felys a răspuns:

Fa-o mai des, probabil ai nevoie

| Kyubii a răspuns (pentru Felys):

Încep facultatea, iar el rămâne acasă. cred că va fi o problemă mai mare cu timpul.

| Lawliet14 a răspuns:

E o chestie hormonala, vezi cum se manifesta si in urmatorii ani. Abia mai apoi poti spune ca esti nimfomana.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

laughing in sfarsit o fata normala pe aici. nu ai ce rezolva pentru ca nu e o problema asta. sexul inseamna sanatate nu altceva. lasa ce zic frustratii. "Un sfat?" bucurate acum cat poti de sex, cum se duc anii sau vine un copil se cam duce pofta

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca el nu e la fel ca tine, e o problema.Va obosi, se va plictisi, si isi va face ganduri de genul; Frate dar cand voi mai imbatrani ce naiba fac ca ea, va pleca la altii daca eu nuuuuu, ....mai e si rutina si oboseala serviciului, si altele.deci; moderatie, ori cum zice in biblie; Dreapta masura.echilibru.balanta.

| StefanCosmin a răspuns:

Găsiți mai mult timp pentru asta, dar aș avea o întrebare, când nu o faci des ești nervoasă? laughing

| Kyubii a răspuns (pentru StefanCosmin):

Nu. Nu am absolut nicio problemă sau să mă simt în vreun fel atunci când nu sunt cu el.
Doar atunci când ajung cu el în pat. nu mă satur, orice ar fi!

| StefanCosmin a răspuns (pentru Kyubii):

Păi, atunci când faceți, faceți.o timp îndelungat, ca să aveți forțe pentru zilele ce vor veni fără sex. laughing Eu așa gândesc. happy

| Kyubii a răspuns (pentru StefanCosmin):

3 prezervative la rând cum ți se pare? mult sau puțin?

| StefanCosmin a răspuns (pentru Kyubii):

E ok, dar eu nu am experiență...

| Clausd10 a răspuns:

Continuati asa. Nu se pune problema libidoului, e in regula ce e cu voi. Incercati pozitii in care sa te simti bine si care sa te faca sa ajungi si tu la orgasm (nu ai specificat asta). In rest, sunteti ok amandoi. Succes!