Bun, pai vorbeste cu omul sa-ti spuna cand nu mai poate, ca sa stii cand sa te opresti.
Daca e destul de rar, nu cred ca e problem. Daca avanseaza lucrurile, poate se muta el in orasul unde esti tu?
Dar nu te mai stresa, unii/unele au libido mai mare, altii/altele mai mic. Vorbeste cu el serios si daca nu are ceva impotriva, nu vad de ce nu ati continua.
Bafta!
Continuati asa. Nu se pune problema libidoului, e in regula ce e cu voi. Incercati pozitii in care sa te simti bine si care sa te faca sa ajungi si tu la orgasm (nu ai specificat asta). In rest, sunteti ok amandoi. Succes!
Poti incerca cu niste jucarii (vibrator sau dildo), daca oboseste el. Sau oral.
Nu e nimic in neregula daca ai libidou mai mare dect el, dar tine cont ca s-ar putea sa devina foarte obositor la un moment dat, pentru el.
Mai poti incerca sa o faceti mai des.
Găsiți mai mult timp pentru asta, dar aș avea o întrebare, când nu o faci des ești nervoasă?
Nu. Nu am absolut nicio problemă sau să mă simt în vreun fel atunci când nu sunt cu el.
Doar atunci când ajung cu el în pat. nu mă satur, orice ar fi!
Păi, atunci când faceți, faceți.o timp îndelungat, ca să aveți forțe pentru zilele ce vor veni fără sex. Eu așa gândesc.
Poti incerca sa mergi la doctor (endocrinolog/geniecolog poate? sau nu stiu). Iei ceva medicamente? care au efecte secundare asemanatoare cu ce descrii?
Daca el nu e la fel ca tine, e o problema.Va obosi, se va plictisi, si isi va face ganduri de genul; Frate dar cand voi mai imbatrani ce naiba fac ca ea, va pleca la altii daca eu nuuuuu, ....mai e si rutina si oboseala serviciului, si altele.deci; moderatie, ori cum zice in biblie; Dreapta masura.echilibru.balanta.
Saracul de el. Curand o sa-l epuizezi si ai mai vrea tu, dar el nu mai poate.
Ok, dar tu ai orgasm(e)? Daca da, vorbeste cu el si vezi cat poate sa duca. 3 la rand este destul de mult. Acuma depinde si cat de des faceti asta, in fiecare zi sau o data pe saptamana sau? Daca el poate, si vrea, nu vad unde este problema.
Ideea e ca depinde de persoana. Daca tu asa simti, atunci aia e. Ori stai cu el, si te opresti cand oboseste, ori gasesti pe altcineva mai potent, ori mai luati o pauza (de cateva ore).
E o chestie hormonala, vezi cum se manifesta si in urmatorii ani. Abia mai apoi poti spune ca esti nimfomana.
Anonima17191 întreabă: