| Ganish365 a întrebat:

Buna,am 20 de ani si ma confrunt cu o problema grava de care am impresia ca nu o mai pot repara.Sunt virgin,nu am facut sex niciodata, nu am avut niciodata primul sarut si nu pentru ca nu am vrut, ci pentru ca nu am gasit persoana potrivita.Din pacate...am facut greseala de a ma resemna vazand ca in timp toti dar absolut toti prietenii mei au pe cineva si nu este deloc ok.Cred ca problema la mine ar fi fizicul meu,adica inaltimea mea, care este de 1, 65, fiind nefireasca pentru un baiat,iar al doilea lucru fizicul meu, am impresia pe zi ce trece ca sunt urat si nu imi pot scoate acest gand.Am fost facut de foarte multe ori imatur si gay si din aceasta cauza am intrat intr-o mare depresie de 5 ani incoace si intotdeauna cand cineva imi face observatie cu privire la acest subiect eu ii raspund inapoi foarte agresiv, lumea catalogandu-ma un ciudat dar si un om de treaba.Ma masturbez de 10 ani incoace si sufar de tot felul de simptome de atac de panică.Nu stiu ce sa mai fac...pentru ca am impresia ca voi muri singur.Nici macar parintii mei nu ma pot ajuta.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut! Si eu am 20 de ani si in urma cu doua luni eram virgin si nu avusesem primul sarut din aceleasi motive ca si ale tale. Este ok sa fii si singur, chiar daca societatea spune ca trebuie sa ai o relatie. Stiam intotdeauna ca va veni momentul sa intalnesc pe cineva cu care se va intampla si asta mai devreme sau mai tarziu. Am cunoscut o fata, am inceput sa vorbim zilnic timp de doua luni, iar dupa doua luni ne-am vazut si inevitabil s-a intamplat sa avem si momente intime, ca mai apoi sa o aduc acasa unde s-a intamplat sa facem si sex. Eu am o inaltime de aproximativ 1.70 si cunosc baieti chiar mai in varsta decat mine ce au chiar sub 1.65 deci nu e o problema mai ales ca o buna bucata din sexul feminin are sub 1.60. Termenul "urat" este doar o eticheta subiectiva a societatii. Ce pentru mine este "urat" sau "frumos" nu e neaparat tot una cu ceea ce ar considera un alt individ. Poti dizolva acest gand cu o abordare a ta in aceasta directie, nemaipermitand mintii tale sa te controleze si incepand sa o controlezi tu pe ea. Nu conteaza ce parere au ceilalti despre tine, ei nu fac nimic altceva decat sa se arate pe ei asa cum sunt. Depresia depinde din ce punct o privesti, ea tine mai mult de subiectivitate. Nu esti tu cel mai "urat" sau cel mai neajutorat om din lume. Raspunzi asa pentru ca asa te manifesti tu, nu ar strica sa incerci sa te controlezi si sa observi ceea ce iti produce aceasta stare, dizolvand-o astfel si pe aceasta. Si eu ma masturbez cam tot de atata timp. Simtomele de atac de panica se pot diminua si ele, totul este sa incerci si nu este o rusine sa ceri ajutor. Doar tu te poti ajuta intr-adevar, nimeni altcineva. Capul sus, se poate! happy

10 răspunsuri:
| Andreeush a răspuns:

Te-ai gândit să mergi la un psiholog?
Faptul că ești virgin nu este o tragedie. Pur și simplu nu ai găsit persoana potrivită.
Nu trebuie să te lași influențat de ce zic cei din jur.
Dacă toată lumea se aruncă într-o fântână te arunci și tu?

| Pricope_Marius_1997 a răspuns:

De ce esti trist nu are rost SFARSITUL e aproape tot ce trebuie sa faci este sa iti accepti viata pe care ai avut-o asa cum a fost ea cu bune si cu rele si sa ii pui capat intr-un mod cat ma silentios cu putinta, fa-o ACUM s-au vei regreta mai tarziu. Se spune ca exista un Dumnezeu in fiecare din noi numai ca din pacate pentru noi Dumnezeu a murit de mult si noi o data cu el https://www.youtube.com/watch?v=27rnqrsHB0w

Sti care e treaba in toata chiestea asta, e ca viata e de RAHAT nu conteaza daca ai dus-o bine s-au nu viata isi bate joc de fiecare din noi.

Viata e mai mult decat o lupta e ca un examen il treci s-au il pici si din pacate pentru tine pot spune e ca ai ramas oare cum in ceata si imi pare rau pentru tine, nu toti copii au noroc in viata si sa stii ca nici eu ba din potriva eu sunt mai varza decat tine.

| Subsemnatul123 a răspuns:

Si eu exact la fel. Mare chestie. Mie nu-mi pasa de asta si nici nu ma gandesc sa-mi fac vreodata prietena. Cauta-ti ceva sa-ti ocupe timpul si sa-ti ia gandul. Eu sunt impacat cu faptul ca o sa mor singur. Adica nu vad care-i problema. Odata mort, corpul nu mai e bun de nimic, ci doar o povara pentru aia care o sa-l gaseasca.

| RoCkKiD a răspuns:

Stiu c ain coltul de lume al adolescentilor aspectul conteaza dar dupa ce mai trec cativa ani conteaza mai mult sa fii un om serios pe care fata se poate baza.

Nu e sfarsit de lume nici sexul, ai timp o viata de el. Tine-ti prietenii aproape, iesi in lume si incearca sa cunosti cati mai multi oameni... tipa va veni la un moment dat.

| Subsemnatul123 a răspuns (pentru Pricope_Marius_1997):

Tampenii religioase. Asta n-o sa-l ajute cu nimic. O sa-i faca mai mult rau. O sa-l arunce mai rau in depresie. O sa se simta si mai incapabil si pierdut vazand ca isi pune sperantele intr-o fiinta care n-o sa-l ajute cu nimic pentru ca nu exista.

Si ce sfarsit e aproape?

| Jeonghyeo a răspuns:

Si ce daca esti singur, pentru unii singuratatea este calea fericirii, nu te lasa influentat de ce e "normal", nevoia fundamentala a omului de a se afla printre oameni poate fi satisfacuta prin orice fel de relatie, nu neaparat amoroasa.

| Georgexyz99 a răspuns:

Salut, ma regasesc in aceeasi problema. Daca vrei sa vorbim despre asta, scrie-mi in privat

| Ganish365 explică (pentru anonim_4396):

Eu stiu ce vrei tu sa spui...dar deja simt ca innebunesc pe zi ce trece din cauza asta.Iar prietenii mei, părinții mei si altii au observat ca ma infurii foarte repede pe orice observatie facuta.Si imi este teama ca atunci cand ma voi muta singur de ai mei...voi ajunge la probleme mintale din cauza singuratatii si imi e foarte teama ca nu o voi putea rezolva.