anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 21 de ani. Nu am avut niciodata un iubit mereu am fost si sunt Singura. Mai inainte nici nu ma gindeam, nici nu ma afecta, ba chiar eram mindra, ca sunt singura. " CE am obtinut? Aproape Nimic, fara prieteni, fara iubit, singura. e complicat acum sa ies unde,cum, cu cine? fiecare are grupul lor de prietenii si nu pot eu sa ma amestec, si realizez ca am ramas in urma de generatia mea si sufar Cel mai mult sufer ca sunt singurica, am nevoie foarte mare de Imbatisarii, Incurajarii, de un Barbat caruia sa ii impartasesc toate emotiile, sentimentele, dorintele, ceea ce gindesc, sa ma ajute..., am multe de oferit. Dar pacat visez ceva de ce nu am parte nu ma pot bucura de atentia unui barbat. Stau si ma intreb Oare sunt atit de timida si nu am calitatile care sa ii atraga pe barbatii sa ma observe. DE CE? Nu mai pot continua asa.

Răspuns Câştigător
| uiteasa a răspuns:

Am inteles si eu mai de curand ca tipilor le plac fetele care au incredere in ele dar in acelasi timp sunt timide.e un mix care ii inebuneste. eu de fel sunt f timida sau mai bine spus eram..fostul meu prieten m-a ajutat extrem de mult in privinta asta si am inceput usor usor sa ma multumesc cu felul in care arat si sa ma impac cu ideea ca fiecare e frumos in felul lui. te sfatuiesc sa incepi sa fii increzatoare in fortele proprii si sa incepi sa comunici mai mult. ff important fii mereu fericita, cu zambetul pe buze. cele mai frumoase femei sunt cele fericite. incearca aceste mici schimbari si cu siguranta vei observa ca viata ta va lua o turnura pozitiva si cine stie poate gasesti tipul care te va face sa realizezi adevarat ta valoare. oricat te-ai schimba tine minte un lucru! nu o face niciodata pentru nimeni altcineva in afara de tine si fii intotdeauna tu insati! happy

35 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Sărut mîna nu te descuraja, fiecare are jumătatea lui, scuză mi indiscretia, ce vîrstă ai?

| uiteasa a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Scrie ca are 21 happy

| ywar a răspuns:

Julie, nu dispera. Nu trebuie sa disperi pentru ca nu vei realiza nimic.
Si eu sunt singur de 7 luni de zile si caut pe cineva; caut, observ, compar si sunt barbat in toata firea.
Iti propun sa... iesi in lume si sa socializezi. Te duci la un curs de dans de ex. Te duci la un curs de pictura, poti petrece o seara agreabila la karaoke. Mie imi place sa cant [am cantat in trecut prin strane de biserici deci cu vocea stau bine]. ce am vrut sa spun cu asta? exploreaza-ti pasiunile pentru ca descoperindu-le poti sa ti le dezvolti intalnind oameni noi si poate si pe gustul tau. Internetul ne mananca si ultima doza de umanitate si comunicare pe care o mai avem. Deci uita fb si incearca ce ti-am spus.

Răspuns utilizator avertizat
| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru uiteasa):

Mersi nu am fost atent scuze

| Laurentiu_4547 a răspuns:

Buna,Juliena.
Sti care e problema ta? e ca nu ai incredere in tine. Cu siguranta iti vei gasi si tu un barbat care sa te placa si pe tine, asta e nu fi suparata din cauza asa, viata e frumoasa si trebuie traita. Ai 21 de ani esti tanara abia esti la inceputul vieti daca aveai 40 de ani poate imi parea rau pentru tine dar asa ai 21 multe fete sunt in situatia ta nu iti fa griji, pur si simplu nu ai noroc in dragoste asta e... nici eu nu prea am noroc in dragoste poate am si eu zile cand sunt suparat din cauza asta dar viata merge inainte, viata e frumoasa. aaa si inca ceva fi mai oprimista iti vei gasi jumatatea cand te astepti mai putin si lasa timiditatea fi putin mai cu tupeu dar nici prea mult tupeu ca strica uneori. Mult succes Juliena big grin.

| BlackFlowerzBoy a răspuns:

Pai a fost greseala ta..Ca nu ai intrat in vreun grup de prieteni si nu ai avut macar 1 iubit.Dar incearca..Iesi din pielea aia de timida si incearca.

| UngUrU777 a răspuns:

Buna! Esti in situatia in care ai nevoie de incurajare si iubire nu mai poti duce totul singurica! Vrei un sprijin! Nu prea cred ca e problema de timiditate! Poate nu arati ca vrei un iubit! Nu stiu mai complicat, daca vrei sa vb pe larg da add la id : bogdanutsu01 big grin sper sa te pot ajutawinking

| Maryse a răspuns:

Iti vei gasi si tu jumatatea. Nu-i o rusine ca nu ai avut iubit.

| NoNameexd a răspuns:

Hei,calmează-te! Îți înțeleg suferința într-un fel,dar nu trebuie să regreți nimic din ce-ai făcut,pentru că tot răul va fi spre bine! Ai nevoie de cineva lângă tine,bun, atunci ce mai aștepți? În cartier la tine poate e vreun tip care să-ți placă, dacă sunt grupuri de prieteni, probabil ai facebook, împrietenește-te cu 1/2 din grupul acela,apoi vei face parte din el, este foarte ușor să-ți faci prieteni, dar trebuie să ai grijă în cine te-ncrezi, că nu întotdeauna cine-ți zâmbește te și place, și probabil ști și tu asta.Trebuie să fi mai optimistă, viața nu e ușoară, din contra este scurtă și nu trebuie să dăm timp nefericirii. Sper că te-am ajutat cumva. Multă baftă!

| ania a răspuns:

Mai bine roagă-te să te ajute Dumnezeu să-l întâlnești pe viitorul tău soț.Și eu am avut primul prieten la 22 de ani și în 11 luni, la 23 m-am căsătorit.Și mie mi s-a părut foarte grea singurătatea șimțeam că înnebunesc de singurătate, că nu-mi găsesc nicăieri locul, că nu e nicăieiri acasă. Acum îmi pare bine că soțul meu e singurul bărbat pe care l-am sărutat și celelalte.Ai cele mai mari șanse să ai o căsnicie foarte fericită.

| AlexTeYubeste315 a răspuns:

Kalmaaa o sa ai si tu iubitei... Nu e timpul trecut, stiu si eu cum este sa nu te placa vreun băiat...

| grab a răspuns (pentru uiteasa):

Ce vigilenta esti laughing

| grab a răspuns:

Dar mai exact ce iti doresti?

Sa ai grup de prieteni sau sa iti incepi viata sexuala? happy

Exista solutii pentru tot, numai ca trebuie pusa intrebarea cu destul de multe informatii, si in cazul acesta ne-ar ajuta foarte mult si o poza recenta, ca poate esti urata si asa o sa mori: singura si urata si nefoo tuta.

| uiteasa a răspuns (pentru grab):

Adica? laughing

| grab a răspuns (pentru uiteasa):

Adica imi place ca ai fost vigilenta si i-ai spus omului ca i-a scapat varsta cand citea happy

| irrumator30 a răspuns:

Exact asa eram si eu. Eram un singuratic, un timid, ma balbaiam si ma fastaceam cand eram in preajma unei fete frumoase. Intr-o noapte mi-am analizat viata: eram singur, fara job, fara perspective. Si am decis sa fac o schimbare.

Eram, pentru ca acum am invatat sa comunic, singuratatea nu e facuta pentru oameni, omul e un animal social. Ii place sa socializeze.

Incearca sa iti faci prieteni, ai grija cum ti-i alegi, sa nu te conduca la prostii, socializeaza cat mai mult.

| uiteasa a răspuns (pentru grab):

Haha..merci laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru CristiDinBucuresti):

21 de ani

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru uiteasa):

Iti multumesc

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru grab):

Acuma priveste poza mea de profil eu zic ca sunt frumoasa

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru ania):

Va multumesc

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru UngUrU777):

Iti multumesc

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru ywar):

Iti multumesc foarte mult

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru NoNameexd):

Daaa foarte mult Iti multumesc

| NoNameexd a răspuns (pentru anonim_4396):

Sper că te simți mai bine, nu uita există un Dumnezeu care nu lasă pe nimeni.Motivul pentru care nu ai întâlnit pe cineva până acum este pentru că D-zeu te pregătește pentru cineva special care să-ți schimbe viața-n bine.Îți urez multă fericire în viață!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru NoNameexd):

Iti multumesc din suflet

| Sile_Cristi_1982 a răspuns (pentru anonim_4396):

Probabil esti prea pretentioasa si esti in asteptarea lui alfamale, de aia ai ramas singurica!

| CristinaCristinaa a răspuns:

Eii bine..acum ai gasit pe cineva? big grin

| dinhoo a răspuns:

Vreau eu sa ies cu tine!