anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 21 de ani. Nu am avut niciodata un iubit mereu am fost si sunt Singura. Mai inainte nici nu ma gindeam, nici nu ma afecta, ba chiar eram mindra, ca sunt singura. " CE am obtinut? Aproape Nimic, fara prieteni, fara iubit, singura. e complicat acum sa ies unde,cum, cu cine? fiecare are grupul lor de prietenii si nu pot eu sa ma amestec, si realizez ca am ramas in urma de generatia mea si sufar Cel mai mult sufer ca sunt singurica, am nevoie foarte mare de Imbatisarii, Incurajarii, de un Barbat caruia sa ii impartasesc toate emotiile, sentimentele, dorintele, ceea ce gindesc, sa ma ajute..., am multe de oferit. Dar pacat visez ceva de ce nu am parte nu ma pot bucura de atentia unui barbat. Stau si ma intreb Oare sunt atit de timida si nu am calitatile care sa ii atraga pe barbatii sa ma observe. DE CE? Nu mai pot continua asa.

Răspuns Câştigător
| uiteasa a răspuns:

Am inteles si eu mai de curand ca tipilor le plac fetele care au incredere in ele dar in acelasi timp sunt timide.e un mix care ii inebuneste. eu de fel sunt f timida sau mai bine spus eram..fostul meu prieten m-a ajutat extrem de mult in privinta asta si am inceput usor usor sa ma multumesc cu felul in care arat si sa ma impac cu ideea ca fiecare e frumos in felul lui. te sfatuiesc sa incepi sa fii increzatoare in fortele proprii si sa incepi sa comunici mai mult. ff important fii mereu fericita, cu zambetul pe buze. cele mai frumoase femei sunt cele fericite. incearca aceste mici schimbari si cu siguranta vei observa ca viata ta va lua o turnura pozitiva si cine stie poate gasesti tipul care te va face sa realizezi adevarat ta valoare. oricat te-ai schimba tine minte un lucru! nu o face niciodata pentru nimeni altcineva in afara de tine si fii intotdeauna tu insati! happy

35 răspunsuri:
| Francezul_Ionut_1993 a răspuns:

Dami nr tau ca vreau sa vorbim ma numesc Ionut

| danyelutz a răspuns:

Bună. Sunt Daniel cred ca avem foarte multe in comun, cum putem sa vorbim, danyel2pew@ yahoo. Com e mailul meu daca doresti sa vorbim, putem de aici pe Facebook. Numai bine.

| Ith_Ed_1968 a răspuns (pentru grab):

Scarba ce esti? sa iti fie rusine pentru cum au vb

| Andreewboss14 a răspuns:

Hei,ti-ai gasit pana la urma iubit?