In primul rand sa lucrezi la personalitatea ta, sa incepi sa te iubesti si sa te accepti pe tine asa cum esti. Apoi sa mai iesi din casa la evenimente mondele si sa iti arati disponibilitatea. Imbraca-te si aranjeaza-te frumos si mai iesi duminica cu prietenele tale in parc, mai ales vara.
Care sunt indeletnicirile tale cele mai comune? Cu ce te ocupi si pe unde te plimbi cel mai des?
Ceau,incearca sa socializezi mai mult chiar si retelele sociale daca suferi de timiditate,nu trebuie sa faci nimic sa ai iubit,trebuie sa fii pregatita sa iubesti, eu nu te cunosc, dar ceva imi spune ca ai o stima de sine scazuta, acest lucru influenteaza, e greu sa imi fac o parere corecta citind 6 randuri, ce sfat pot sa-ti dau eu ca un simplu internaut ar fi sa te simti iubita, sa simti ca meriti, nu am de gand sa incep cu ar trebui sa mergi in cluburi, sa umbli semi-imbracata pe strada..etc,mult succes, o zi buna sa ai
Mergi la un stilist bun si fa-ti o schimbare de look care sa-ti placa mult,ceva ce visezi demult si n-ai indraznit inca!
Si,asa, frumoasa si plina de incredere in tine, lasa-te inconjurata de lume, zambeste, invata sa-i asculti si sa-i observi pe ceilalti...pentru ca si ei te vor observa pe tine si e imposibil sa nu se gaseasca vreun indraznet sau vreun curios!
Lasa-i sa-ti vorbeasca, invata sa-i cantaresti dupa ceea ce spun si apoi, inaintezi situatia sau nu.
TOTUL e in mainile tale si, fii sigura, ca poti orice!
Mult succes!
Draga mea NICIODATA nu e prea tarziu!
Uita-te in oginda si spune-mi ce vezi? O tanara frumoasa in cautarea unei iubiri, corect?
POTI incepe prin a avea a parere buna despre tine! Socializeza mai mult cu tinerii de varsta ta, ideal ar fu sa aiba aceeasi preucupari cu tine.
Iubirea vine cand te astepti mai putin!
Esti tanara, ai viata inainte!
Buna
Draga mea...
Cred ca ar fi c azul sa iti acorzi mult mai multa incredere, atat timp cat esti sanatoasa/frumoasa/si cinstita, ar trebui sa te simti mandra.
Faptul ca esti inca virgina, crezi ca este un handicap? nu..stai linistita, toate vor veni la timpul lor
Incearca sa schimbi ceva la felul tau de afi, nu prea multe, sa faci o schimbare de look/sa fii mai sociabila si sa iti gasesti o amica cu care sa iesiti la o plimbare/un ceai/cafea etc.
Daca nu ai gasit un iubit pana acum, nu cred ca este sfarsitul.
Inseamna ca bunul Dumnezeu are ceva mai bun pentru tine si vei vedea ca in curand va rasari si soarele pe strada ta
Capul sus/multa incredere in tine si
O zi frumoasa sa ai
Pentru mine e imposibil sa creez un avion, nu sa socializez. e o vorba "cine cauta, gaseste".
Poate esti uratica sau esti grasa. Sunt doua lucruri peste care baietii tineri trec foarte greu. Imi pare rau sa fiu asa de direct si abrupt in abordarea problemei dar nu cred, scuza-ma, ca exista vreo fata frumoasa si slaba in jurul careia sa nu roiasca baieti si propuneri de prietenie.
Faza cu asteptarea e ca e o prostie parerea mea,daca nu creezi o actiune nu se intampla nimic e logic,trebuie sa creezi actiune ca sa devina efect, trebuie sa cauti un baiat,sa te vezi cu mai multi,si sa gasesti ce isi doresti tu, nu la primul gata ma intelegeti esti tanara asa ca alege, viata e o alegere continua, o incercare, nu pierde speranta ca atunci pierzi sensul vieti si intri in depresie sie naspa
Chiar nu ii inteleg pe unii, sunt atat de agitati si suparati ca sunt siguri, nu au iubit/iubita, dar oare nu exista in viata lucruri mai importante decat asta, nu poti trai si fara asa ceva.
Uneori e mai bine singur, daca stai si analizezi mai multe cupluri vei observa ca sunt tristi si deprimati deoarece nu mai au suficient timp pentru ei sau nu sunt multumiti de relatia pe care o au.
Sa ai prieten/prietena e doar o idee abstracta pe care societatea o impune, iar noi avem impresia ca nu este ceva normal sa nu ai, mai ales la o varsta de peste 20 ani.
Poti fi fericita si singura, poti avea o viata implinita si iti poti realiza chiar si cele mai marete vise.
Eu am 22 de ani sunt aproape in aceeasi situatie ca tine, dar nu imi pasa, ma accept asa cum sunt cu defecte si calitati, de ce sa fiu trist.
Eu zic sa nu mai incerci sa cautit un iubit deoarece s-ar putea sa faci o alegere gresita pe care sa o regreti toata viata.
Este important sa faci parte dintr-un grup de oameni de la care sa ai ce invata, sa ai cati mai multi prieteni si sa calatoresti prin lume.
Sunt de acord ca sunt lucruri mai importante in viata, dar din cauza ca eu cel mai mult imi doresc sa am un iubit nu pot sa fac nimic altceva, efectiv nu-mi iese nimic, totul il fac prost pentru ca nu pot sa ma concentrez si nu am chef de nimic!
Sunt constienta ca nu sunt fotomodel ca altele, dar atata timp cat zi de zi vad o gramada de urate si/sau grase cu iubiti nu pot sa inteleg cum de la mine nu este posibil desi arat normal. Cred ca din cauza ca nu stiu cum sa ma bag in seama ca altele...
E vb de frumusete... Majoritatea baietilor vor frumusete. Daca vrei sa speakuiesti pm
Buna.Eu sunt baiat si am tot 21 de ani si nu am avut prietena pana la varsta asta. sunt in acceasi situatie ca tine. Nu stiu cum sa vorbesc cu o fata daca o intalnesc.Am avut ocazia zielele trecute sa ma vad cu o fata si nu m-am dus ca nu am cuvintele la mine si mi-a fost sa nu ma fac de rusine . Iti trim un mesaj poate vorbim pe messenger
Ba uite ca eu stiu fete frumoase, slabe, chiar istete care sunt singure. Si nu pentru ca nu ar umbla baietii pe langa ele. Baieti exista in jurul lor si le cauta, dar se blocheaza. Si fac asta fie pentru ca le descopera personalitatea! fie pentru ca vor doar sex si cam atat
Vine el la momentul potrivit sunt vreo 8 miliarde de oameni pe lumea asta nu-ti fa griji.
Nu astepta sa baietii sa vina ei a tine si asa incearca sa ii bagi si tu inseamna. Daca vrei sa sa te ajut mai mult da-mi add la kay.colyn
Trebuie doar sa fii tu insati, si intr-o zi vei gasi pe cineva care sa te iubeasca.
Nu trebuie sa faci lucruri iesite din comun, curaj si fii tu insati.