| alexiss_9225 a întrebat:

Am 22 de ani. Am întreținut relații cu partenerul meu însă nu a ejaculat niciodată în interior. La câteva zile am avut niște scurgeri maronii timp de 4 zile. Iar acum am întârziere de menstruatie de 3 zile. Scurgerile le am avut după 3 zile de la primul raport sexual cu el. Este posibil sa fie vorba de o sarcina?
Acele scurgeri maronii nu le-am mai avut niciodată. Și c.m.este de obicei regulat.

11 răspunsuri:
| Andreea1896 a răspuns:

Probabil ti-a venit ciclul aiurea, probabil ai intrerupt anticonceptionale, sau te-ai ranit cumva...

| corbulalbrosu a răspuns:

O femeie poate ramane insarcinata doar in perioada fertila. Deoarece ai afirmat ca : "Și c.m.este de obicei regulat." ar trebui sa stii precis, sa fii sigura daca ai intretinut acte sexuale in perioada fertila. Avand in vedere si faptul ca partenerul nu a ejaculat niciodatain vagin, probabilitatea formarii unei sarcini poate fi considerata ca fiind destul de mica, improbabila. Nu ai precizat in ce perioada a c.m.s-au produs acele scurgeri. In baza datelor prezentate se pot formula doar simple presupuneri cu totul subiective.

| alexiss_9225 explică (pentru corbulalbrosu):

Scurgerile au fost înainte de perioada când ar fi trebuit sa vina c.m cam cu o săptămână. Nu a ejaculat în vagon însă au fost mai multe numere și ma gândesc sa nu fi rămas cumva.

| alexiss_9225 explică (pentru Andreea1896):

Nu iau anticoncepționale. Am uitat sa menționez și faptul ca nu mai avusesem relații sexuale de 5 luni și probabil scurgerile se datorează unor dereglări hormonale.

| neutrino a răspuns:

Ai totusi o varsta...Chiar daca simptomele unei sarcini nu apar dupa 4 zile de la data actului sexual, in cazul tau o sarcina nedorita poate aparea oricand.

| corbulalbrosu a răspuns (pentru alexiss_9225):

Ce denumesti tu prin c.m? Trebuie sa stii ca c.m. adica CICLUL MENSTRUAL este/reprezinta perioada dintre 2 MENSTRUATII consecutive. C.M. este o perioada mai mult sau mai putin regulata, cu un anumit numar de zile sau variabil de la un ciclu la altul care se repeta periodic adica ciclic. Daca c.m. la care te-ai referit in intrebare este de fapt perioada de sangerare adica la MENSTRUATIE in acest caz afirmatia ta : "Și c.m.este de obicei regulat." este gresita deoarece nu se refera la ciclul menstrual iar in acest caz probabil acea sangerare ar fi putut reprezenta chiar menstruatia propriu zisa si sa nu existe de fapt nicio intarziere. Peste 4 zile poti sa faci un test de sarcina pentru a inlatura orice dubiu in privinta unei sarcini ipotetice. Multa sanatate.

| 123Tina a răspuns:

Scurgeri maronii = bts (boli cu transmitere sexuala), vezi chlamydia, vaginita etc.

| 123Tina a răspuns:

Scurgeri maronii = bts (boli cu transmitere sexuala), vezi chlamydia, vaginita etc. Sau vreo posibila rana pe col care determina sangerare in cantitate mica deci colorit

| Emilian65 a răspuns:

Consulta un medic ginecolog si vezi care sunt cauzele acelor simptome de care vorbesti.

| cristi10grei a răspuns:

Mergi la un control r fi cel mai bine

| Andreea1896 a răspuns (pentru alexiss_9225):

Posibil