Draga mea, in primul rand, daca nu te simti iubita si apreciata intr-o relatie, fugi unde vezi cu ochii, nu mai astepta "sa ti se umple paharul", pentru ca atunci cand paharul e deja plin, tu ramai distrusa, la pamant, iar el isi continua linistit viata. Asa ca, cu ce te alegi daca mai astepti?
Am patit si eu ceva de genul, si am suportat o relatie toxica timp de 2 ani cu un om imatur, care pur si simplu nu stia ce inseamna sa ai o relatie. Si dupa ce am dat tot din mine si m-am framantat singura cu ganduri exact ca ale tale, tot eu am ajuns sa fiu cea proasta in ochii lui in final.
Tot ce-ti trezeste tie suspiciuni e datorat faptelor sale. Si, sa stii ca intuitia de obicei nu prea greseste.
Daca un om te iubeste si ii esti draga, se uita la tine de parca ai fi intreaga lui lume. In caz contrar, te jigneste, te compara cu altele, mai pe scurt, te face sa-ti pierzi increderea de sine, si un om care-ti face asta e un om toxic.
Iar intrebarea mea este: De ce sa suporti sa ramai langa un om toxic, langa un om care nu te face sa te simti bine in pielea ta, care te face sa-ti pierzi increderea de sine si te ingroapa zilnic, tot mai mult, in probleme psihice? In timp ce lumea asta e plina de oameni cu capul pe umeri, care mai stiu sa aprecieze adevaratele valori.
Eu spre exemplu, in urma acelei relatii toxice de 2 ani, am ajuns anorexica, bulimica, depresiva si anxioasa. Si cam la astea se ajunge cand iti pierzi increderea in sine.
Te sfatuiesc sa pleci si sa fugi de cele enumerate mai sus cat de repede poti. Nu doresc nimanui, si nu-ti doresc nici tie sa ajungi sa treci prin ce am trecut eu, mai ales ca multe probleme psihice sunt reversibile, si de multe ori ajungi sa le porti cu tine toata viata.
Si pentru ce? Pentru un gunoi care nu stie sa te aprecieze si care, dupa ce pleaca el isi continua linistit viata, iar tu ramai la pamant? Nu, draga mea, FA CE TREBUIE. Fa totul pentru a-ti fi bine tie, pentru ca daca iei deciziile bune la momentul potrivit, te vei bucura de ele peste ceva timp, si vei fi mandra de tine, chiar daca intai vei trece prin tristetea unei despartiri.
Good luck!
Na, păi dacă nu te simți bine în relație, după ce mai stai cu el? Nu mai există băieți?
Un oarecare interes are daca vorbeste cu tine.Mie unul mi se pare doar foarte imatur.Parca mi-ai descrie un pustan de 16-17 ani.N-are sens sa te gandesti la viitor cu un om neserios care nu stie ce vrea sau nu stie sa spuna ce doreste.
Incearca sa mai vorbesti cu el despre asta, daca la fel nu iti zice nici ca te place, nici ca nu, atunci incearca sa te gandesti ce vrei tu pe viitor. Vrei o relatie in care sa nu te simti apreciata, iubita sau frumoasa? Atunci continua relatia si aia e. Daca vrei o relatie in care sa te simti tu in primul rand ok, atunci desparta-te de el pentru ca degeaba vrea planuri de viitor cu tine daca nu iti ofera acum niste lucruri si sper ca esti constienta ca nici pe viitor nu o sa ai parte de ele. Si in alta ordine de idei, tu trebuie sa te simti frumoasa, trebuie sa te iubesti sa stii ca poti sa ai tot ce vrei pe lumea asta si ca nu e nevoie de un barbat ca sa te faca fericita sau sa te simti tu intr-un anumit fel. Tu trebuie sa fii puternica, sa arati asta, iar un barbat adevarat o sa te aprecieze enorm de mult si o sa te iubeasca asa cum esti tu, cu defecte sau calitati.
Ai grija de tine si de fericirea ta!
Pai cum te mai simți iubita având in vedere ce ai descris mai sus?
Daca te plăcea cu adevărat, nu mai erai confuza fiindcă ti-o arăta si prin cele mai mici gesturi.
Ori doar s-a obișnuit cu tine, s-a instalat monotonia si atașamentul, iar el e neutru, nici nu te ar lăsa, nici nu ar continua ori asa e firea lui, dar poate in adâncul lui te iubește si te place.
Totuși eu zic ca atunci când cineva te place si ii este drag de tine iti arata asta, fara a mai fi nevoie ca tu sa ti pui semne de întrebare.
Mai vorbește cu el sau daca nu încercați și voi lucruri noi, cucerește l ca prima data, fa l sa se îndrăgostească de tine.
Poate nici tu nu te comporți prea frumos cu el si doar ai așteptări de la el. Complimenteaza-l zilnic și tu, zi-i cat il iubești, arata - i ca ti e drag de el, iar daca nici asa nu merge. Decizia iti aparține! Sper sa fie totul bine intre voi si sa va îndepliniti visele si planurile de viitor!
Un compliment poate sa fie sincer sau nu.
Întrebarea este ce preferi tu: un băiat care sa îți spună ca ai fundul mare, dar care sa țină la tine asa cum ești, sau unul care sa te minta ca ai un trup de zeiță, sa te folosească și apoi sa nu îți mai răspundă la telefon?
Nu e vorba de asta. Oricum se simte cand e cineva sincer
Concluzia este ca stai langa cineva care nu te iubeste si care nu te apreciaza. Nu pot spune mai mult de atat. Hotararea este a ta, ce anume vei face pe viitor.
Vezi ca de multe ori, în "foamea" de apreciere, preferam un compliment mincinos în comparație cu tristul adevăr.
Dacă nu te simți fericită cu el de ce mai continui acea relație?
Ai 25 de ani, ar trebui să te gândești la viitorul tău.
Nu cerseam complimente, doar ca atunci cand tii la cineva acestea vin in mod natural...
Eu spun ca esti intr-o relatie in care numai tu esti prezenta, el este mai dezinteresat.
Poate are un interes din cauza faptului ca are ceva de castigat de la tine. Daca tu ai sentimente si il simti ca el nu prea mai bine puneti punct. Daca considerei ca isi exprima mai greu sentimentele mai asteapta.
Viata este prea scurta ca sa regreti.
Fals! Atunci când ți cu adevărat la o persoană, în primul rand nu o minți.
Cu genul asta de atitudine ai mari șanse sa dai peste un cocalar care sa îți spună toată ziua "prințesa mea", sa te bata și sa te ducă la produs. Baftă!
Ai o singura solutie, run sau daca credeti ca puteti sa va rezolvati problemele luptati, dar sa se merite, sa fie un sentiment adevarat acolo si crede-ma ca comunicarea e cheia de aur, spune-i ce nu iti convine la el si daca vezi ca nu te intelege dă startul la o viata noua, langa un indiferent e greu de rezistat si e si evervant.
anonim_4396 întreabă:
Anonima17191 întreabă: