| Carissa323 a întrebat:

Buna, am 27 ani și nu mai știu ce pot face sa îmi diminuez apetitul sexual, sunt excitata non stop, și parcă din ce mă masturbez devin și mai horny cu fantezii o mie, prietenul meu este stabilit în altă țară deci avem o relație la distanță. Nu am de când sa mă "ajute" cineva in privința asta pentru că nu vreau sa înșel și niciodată nu mi-a plăcut sexul aiurea fara să mă implic emoțional.

8 răspunsuri:
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Atunci ia-ti un vibrator, daca ajutor nu vrei.

| Violleta2022 a răspuns:

Vezi ca s-a inventat vibratorul electric care nu oboseste niciodata! fa-ti un pustiu de bine si cumparati-l!

| Carissa323 explică (pentru Violleta2022):

Am deja și tot nu ajuta?

| Violleta2022 a răspuns (pentru Carissa323):

Atunci esti doar un Troll, care vrae s afaca trafic pe forum.

| Cipi1212 a răspuns:

Sexul oricum este o chestie aiurea.

| Robert2526 a răspuns:

Mergi si tu in alta tara la prietenul tau si te rezolva el. La 27 de ani, tot relatie la distanta ai?happy

| StoicAnalysis a răspuns:

Relatia la distanta nu functioneaza. Va tine pe ambii blocati. Daca prietenul tau sau tu, nu faceti cumva sa fiti unul langa altul in viitorul apropiat, te sfatuiesc sa inchei relatia cu el si sa-ti cauti pe altcineva care este in oras cu tine. Asta iti va rezolva si apetitul sexual.

| mihai69 a răspuns:

Păi se pare că ai găsit rezolvarea. Oricum, sunt sigur că ai fi la fel de horny și cu un partener lângă tine.
În afară de vibrator, mai sunt și alte jucării sexuale, le recomand călduros. Sunt utile și pentru când faci sex cu un partener!