Nu ai tu atâtea fire în cap cât sex am făcut eu cu o sumedenie de femei, indiferent ca am plătit sau nu.
Vad ca ești avertizat, probabil ai un limbaj necorespunzător și ești irațional.
Dacă am menționat în întrebare ca, când ma băgăm cu ele în seama imediat le combinam ca aratam foarte bine, sau aveam atitudine nu știu, cert e ca aveam succes mare la gagici cât timp era yahoo messengerul în trend, nu ma confunda cu tine, cu frustrările tale sexuale legate de femei, vorbeste în numele tău, nu ataca dacă nu cunoști situația, ești superficial și vorbești în necunostinta de cauza.
Nu ai citit ca am plătit 3500 de lei pentru sex?
Și ca multe femei mature se dădeau la mine? Nu sunt ireale, eu ma îmbrac foarte bine, arat bine, am încredere în mine, cert e ca puține ma atrag, am menționat ca ma atrag acele femei nu toate femeile și ca am un apetit crescut.
Lether face, ilikebounty... Lasa vrajeala flacau si du-te la culcare ca s-au impartit pijamalele . Cate conturi iti mai poti face si cat te mai poti injosi pe aici?
Roaga/te lui Dumnezeu pentru o soție si abordeaza doar femeia de care ai fi ineresat in vederea căsătoriei.