Intr-o lume în care se vrea libertate sexuală ( susținerea altor orientări sexuale, emanciparea femeilor etc.) ar trebui susținută şi decizia de a NU face sex. Desigur, cum "libertatea" a dus mai degrabă la destrăbălare, de multe ori virginitatea e văzută ca o ruşine, oamenii de la vârste fragede fiind manipulați de mass media.
După părerea mea, virginitatea nu e ceva fără de care nu poți trăi. E problema fiecăruia dacă şi-o pierde la 15 ani sau la 25, doar să nu-i judece pe alții pentru deciziile lor. Deci, nu e nicio problemă, fă ce crezi de cuviință şi nu-i blama pe alții pentru viața lor personală. De asemenea, so dreptul de a spune "NU", precum şi "DA".
Și care e problema? Am avut o profa care a ieșit la pensie și tot virgină era. O strigam "domnișoara profesoară" și ea avea mai bine de 55 de ani și pe lângă asta, se mai și lăuda adică femeia era foarte mândră de ea.
Dacă nu muști din pâine, nu o să te muște pâinea! Mie nu mi se pare a fi un defect, dar dacă te simți complexat, fa ceva în legătură cu ăsta.
Nu ai de ce. E imposibil ca in viata ei sa nu se fi ivit măcar o ocazie, dar femeia nu a vrut. Așa și la el, o sa vină probabil momentul... Sau nu ideea e că mai trebuie să facă și el ceva, că dacă așteaptă în casă să-i vină la ușă. E probabil sa sfârșească ca profa mea.
Ca nu trebuie sa dai explicati altora sau sa intrebi asa ceva, e viata ta deci e treaba ta nu a altora, a fi virgin nu e ceva negativ e ok., omul rau judeca mereu
Ideea e ca cand nu atragi sexul opus ocazi de astea nu prea exista
Am mai vorbit noi de asta, ai nevoie de puțină carismă, de niște tupeu finuț, umor. Nu pică dacă nu dai puțin din coate. Fetele sunt mai timide, rar vezi una să se bage ea în seamă, de aia aveți voi nevoie de curaj să ne abordați.
Nu e nicio problemă dacă pe tine nu te deranjeaza acest lucru, parerile celorlalti despre tine sa nu te prea intereseze, e viata ta la urma urmei poate ai luat-o pe un drum total mai bun si vrei sa cunosti persoana potrivita si s-o faci cu ea, stai chill e in regula, va veni ziua cand vei scapa si de acest complex
anonim_4396 întreabă:
CalinGabi întreabă: