| Mainculestu a întrebat:

Buna :/ am aflat ca prietenul meu vrea sa se desparta de mine
Vreau si eu sa-mi spuneti ce sa ii spun. Nu vreau sa par nici proasta ca stau in limba dupa el dar nici ca nu imi pasa de el Vreau niste rasunsuri gen,, e viata ta. si faci ce e mai bine pentru tine" Va rig multt sa rasundeti mai repede ca nu vreau sa ii dau un raspuns stupid :o

12 răspunsuri:
| DeeaV a răspuns:

Daca asta e decizia ta, eu ti-o respect

| Mainculestu explică (pentru DeeaV):

E bun. dar vreau ceva,, care sa-l atinga la inimioara'' laughing si sa il faca sa ii para un pic rau big grin laughing poti sa te mai gandesti? big grin big grin

| Hakuouki a răspuns:

"Pai sa ai grija de acum, sa ai grija de tine, vreau sa stii ca a fost o perioada frumoasa pentru mine si daca ar fi sa o iau de la capat, as face totul la fel, caci nu regret nimic, ceau" sau ii poti spune mai pe romaneste "du-te tare, crezi ca doar tu ma placi?"

| neutrino a răspuns:

Multumeste-i pentru clipele frumoase pe care ti le-a daruit si ureaza-i bafta pe noul drum.

| VadTot a răspuns:

Raspunde cu aceleasi lucruri care ti le spune!

| ingerashulll a răspuns:

Exact la asta ca gandeam si eu, pentru ca tu nu ma poti multumi. big grin

| Waffen18 a răspuns:

Pur si simplu as spune " ok "

| Zlekov a răspuns:

Mai bine dai tu papuci de-acum sa nu se dea el mare ca el ti-a dat papuci... laughing

| FABULOSUL6000 a răspuns:

Vrei sa-l doara ai? Hmmm:,, sa stii ca ma bucur. Chiar gasisem unu mai potent si tu ocupai locu aiurea. O sa las un mes pe facebook cu dimensiunea dotarii tale ca sa nu creada careva ca am pierdut mare lucru,, Bagi si un text gen,, te-am pupat pisoias,, si gata vrajeala. Nu fi siropoasa ca nu faci nimic.

| Fernando9Torres a răspuns:

Eu am folosit asta(si nu glumesc)
Am aflat de la prietena ei ca vrea sa ne despartim, ok am
A 2-a zi a venit la mine si mi-a zis"putem sa discutam ceva,in privat"
eu:ok,si eu vreau sa iti spun ceva, dar zi tu prima
ea:Uie... vreau sa ne despartim, nu cred ca mai merge intre noi
eu:adevarat, si eu tot la acelasi lucru m-am gandit, adica defiecare daca cand ieseam in oras prietenii ma intrebau"Cand te desparti de urata aia"?
ea:CE MA? PORCULE, SA VEZI CE ITI F#% 2 PALME, URATA-I MATA.
De atunci nu mai prea vorbim laughing)))

| Blamely a răspuns:

Nu îl lăsa pe el să îţi dea papucii primul, nu îi da satisfacţie. Data viitoare cum vă vedeţi, dă-i tu papucii prima. După te poţi lăuda la toată lumea că tu te-ai despărţit de el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sper sa fii fericit cu ea, s-o iubesti si. poate sa te iubeasca cum am facut-o eu!winking