E bun. dar vreau ceva,, care sa-l atinga la inimioara'' si sa il faca sa ii para un pic rau poti sa te mai gandesti?
"Pai sa ai grija de acum, sa ai grija de tine, vreau sa stii ca a fost o perioada frumoasa pentru mine si daca ar fi sa o iau de la capat, as face totul la fel, caci nu regret nimic, ceau" sau ii poti spune mai pe romaneste "du-te tare, crezi ca doar tu ma placi?"
Multumeste-i pentru clipele frumoase pe care ti le-a daruit si ureaza-i bafta pe noul drum.
Vrei sa-l doara ai? Hmmm:,, sa stii ca ma bucur. Chiar gasisem unu mai potent si tu ocupai locu aiurea. O sa las un mes pe facebook cu dimensiunea dotarii tale ca sa nu creada careva ca am pierdut mare lucru,, Bagi si un text gen,, te-am pupat pisoias,, si gata vrajeala. Nu fi siropoasa ca nu faci nimic.
Eu am folosit asta(si nu glumesc)
Am aflat de la prietena ei ca vrea sa ne despartim, ok am
A 2-a zi a venit la mine si mi-a zis"putem sa discutam ceva,in privat"
eu:ok,si eu vreau sa iti spun ceva, dar zi tu prima
ea:Uie... vreau sa ne despartim, nu cred ca mai merge intre noi
eu:adevarat, si eu tot la acelasi lucru m-am gandit, adica defiecare daca cand ieseam in oras prietenii ma intrebau"Cand te desparti de urata aia"?
ea:CE MA? PORCULE, SA VEZI CE ITI F#% 2 PALME, URATA-I MATA.
De atunci nu mai prea vorbim )))
Nu îl lăsa pe el să îţi dea papucii primul, nu îi da satisfacţie. Data viitoare cum vă vedeţi, dă-i tu papucii prima. După te poţi lăuda la toată lumea că tu te-ai despărţit de el.