| Natyyyyy a întrebat:

Buna,am aflat de la o prietena de-a mea ca ma place un baiat cristi are 13 ani iar eu 11 ce sa-i zic? el m-a sunat si mi-a zis ceau te plac si chiar nu fac misto eu as vrea sa ne intalnim tu ai vrea? iar eu am spus da ne-am intalnit in parc el a inceput sa ma sarute eu l-am lasat am simtit ca si eu il plac! Este ceva normal adica are ceva daca m-a sarutat?

Răspuns Câştigător
| BeibiiC a răspuns:

Stai linistita, daca te-a sarutat, cred ca atunci chiar te place, si daca si tu il placi pe el, atunci ai putea sa stai cu el happy. Si ai mai putea sa ii spui si tu ca il placi, parerea mea.

10 răspunsuri:
| LostInBubble a răspuns:

Da. happy

| Brâncuşi a răspuns:

11 ani? Hmm si eu m-am sarutat la gradinita prima oara, da, dar pentru tine un prieten de la 11 ani suna prea absurd...Nu va interzice nimeni sa nu va intalniti sa ma plimbati dar eu spun ca este prea devreme, de voi depinde, relatie placutaoh go on.

| ϟkatεVaηϟ a răspuns:

N-are nimic.
Mai iesiti, fa si tu chestii din astea.
El te place, arata-i si tu ca il placi!winking

| NorishorPhufos a răspuns:

E absolut normal, st linistita kiss

| Natyyyyy explică (pentru ϟkatεVaηϟ):

Mersi mult:*

| ayosmdk a răspuns:

11 ani? Ce? La varsta asta?
Maia steapta si tu putin?
Eu cu un baiat suntem la liceu si chiar daca ne placem am hotarat ca inainte ne cunoastem; nu am tabarat pur si simplu unul asupra altuia si ne-am sarutat.
Adica, ce fac eu? Vorbesc cu o pustoaica...
Lasa, nu conteaza; fa ce vrei!

| DaniAdrian a răspuns:

11 ani?! Mai copii voi nu aveti ce face nu? Voi abia stiti ce e ala prezervativ si vreti iubire? Ce-l mai bine ar fi sa-ti vezi de treaba ta esti copila habar nu ai prin cate greutati trebuie sa treci ca sa gasesti iubirea adevarata.

| Natyyyyy explică (pentru DaniAdrian):

Logic ca sarut foarte multe persoane iubire adevaratalaughinghaha ce buna gluma aia se cauta pe la 19 ani voi nu intelegeti am sarutat multi baieti chiar si la fantanica toate prietenele mele facem asa adica pana la una alta suntem copii n-are nimic daca ne sarutam asahappy

| adriang95 a răspuns:

11 ani? pe bune? Faci misto sau esti pe contul surorii tale?
La 11 ani (adica clasa a V-a) desenam cu bucati de caramida si BCA pe asfalt si eram mai mult decat fericit... am avut o copilarie foarte frumoasa, si chiar daca aveam calculator ma chinuiam sa ies afara cat de des puteam.
Acum, serios, asta se intampla acum 5 ani, deci ce sa inteleg? Ca sunt eu prost, ca am imbatranit? Ce dracu?
Ba, generatia lu' Peste! Voi nu mai aveti imaginatie? Voi nu mai stiti ce inseamna sa te joci?
Ok, si mie imi placea de o colega prin clasa a IV-a, dar de la a te intelege bine cu o fata (ca, de, ce stiam noi pe atunci) pana la saruturi si relatii e cale lunga. Acum sincer, ce simtiti la varsta asta, unde mai este "magia" si frumusetea adolescentei, daca voi nici copilaria nu o traiti?

| DaniAdrian a răspuns (pentru Natyyyyy):

Copila tu chiar nu ai ce face cu prietenele tale decat sa va sarutati asa de dragul de a fi in linie cu cei mari?! Ma copii mai trezitiva la realita si lasati iubirea si iesiti afar si jucativa, fel si fle de jocuri, nu stiu ce e cu generatia asta dar voi ganditi totu pe dos, si in loc sa va deschideti ochii voi o luati drept gluma si atata tot.